Felszíni ellentámadás

 2010.05.24. 19:51

Bonadan
Bonadan visszafoglalása V. rész - Felszíni ellentámadás

,,Bonadan felszínén sok gyár van. Tíz űrkikötőjéből kettőt hagytak meg az idegenek, a többit megsemmisítették, vagy véletlen összedőlt. Viszont a felszíni-front a Bonadan Spaceport Southeast II-nek a főgyárában volt. Ott harcoltak fedezékek közt az idegenek, és a birodalmiak. Hatalmas gyár volt, rengeteg munkás fért el benne. Viszont az idegenek vagy kiirtották őket, vagy elmenekültek, és kisebb-nagyobb szabotázs akciókat hajtottak végre. Viszont a Bonadan Spaceport Southeast II gyárában rengeteg titkos dolog volt, amit csak a munkások, és a főbb bizalmasok tudhattak. De az sem kizárt, hogy az idegenek rájöttek ezekre. Frakk parancsnok fentről még több csapatszállítót, és annál is több AT-AT-t, és más lépegetőket, meg tüzérségi eszközöket szállíttat ide, amik nem érkeznek meg mind biztonságosan. Viszont amik landoltak normálisan hatalmas fegyverekkel irtották a behatolókat. Csomó lőállást, és egy mobil-turbólézert is telepítettek a gyár elé, ha ki akarnának szökni az idegenek. Viszont az idegenek is hoztak egy-két óriás csapatszállító-féleséget, és azok rögtön támadni akarják a turbólézert, de nem nagyon jutnak a közelébe, mivel két-három lépegető is védi, akik nem a másik fronton harcolnak, mivel a gyárba nem férnek be. A birodalmi haderő a Mezőföld nevezetű nagy síkságon gyorsan megrohamozta az ellenséges haderőt, így az ő "mobil-bázisukat" megsemmisítették. Az idegenek most a gyárra összpontosítottak. Volt benn nekik 200 nagyon kicsi jármű, és vagy 1000 gyalogos, míg a Birodalomnak 100 járműve volt, és 800 gyalogosa, de előnyben voltak a fedezékek miatt. A gyár alapterülete 4 km2(négyzet), így könnyen beférhettek. Viszont az emeleten a járművek nem fértek el, és az előteremben, az előcsarnokban és a díszteremben harcoltak. A díszteremben az idegenek hamar győznek, mivel egy Turbótank volt a Birodalom oldalán, mint jármű, de hamar elintézik az idegenek a gránátjaikkal, és a rakétáikkal. Viszont termál detonátorokat dobáltak az idegenek felé, de azok nagyjából kitértek előlük, de néhányat eltalált. Viszont az előcsarnokból hirtelen számos birodalmi rohamosztagos rontott be, és a Birodalom be volt szorítva a sarokba, így az idegenek voltak az ajtónál: rögtön megöltek egy csomót, és járművekkel is betörtek a terembe. Viszont az idegenek két tűz között is remekül harcoltak, és a sarokban lévő birodalmiak felét megölték, de az ajtónál lévőket nem sikerült. De az idegenek hamar elfogytak, végül itt győzedelmeskedett a Birodalom. Már csak a kicsi előterem maradt, aminél egyenlőek voltak az esélyek még így is, hogy az egész itteni birodalmi erő beszállt, mert egyenlőek voltak a veszteségeik is. Viszont Mezőföldön két bázist is kialakítottak a birodalmiak, de ekkor hatalmas méretű épületet állítottak fel az erdőben az idegenek. Biztos valami szuper fegyver lehetett. (Itt egy kép:
http://hq.dpics.org/wallpapers/49/Red_Alert_2_-_Yuri%27s_Revenge%2C_2001.jpg)
Azonban a birodalmiak nem akarták megtudni, hogy mire használják. Sajnos hamar kiderült, és gyorsan megrohamozták a turbólézerállásokat az idegenek, és egyet le is romboltak a háromból. Viszont a fegyver működésbe lépett: ahol épp robbant a turbólézer, ott energia mező magához vonzott minden lézeralapú tárgyat. A rohamosztagosok fegyverei, és néhány jármű rögtön odavonzódott, és ott egymásra borultak. Az idegenek egyre több emberükkel (idéző jelbe "emberükkel") támadták a birodalmiakat. Viszont a birodalmiak nem akarták hagyni magukat, és visszaszorultak a gyár felé. Ott az összes idegen meghalt, mivel kintről a turbólézer tüzelt, és majdnem összedőlt az egész épület. Így a bent lévő birodalmiak kimenekültek - aki tudott -, és az idegenek utólag is kijöttek, és a turbólézer tüzelt. Viszont most érkezett meg a Mezőföldről a megmaradt birodalmi csapat, és gyorsan elmentek Mezőföldre. Hamarosan újra összecsapott a két fél. A fegyver mindig - amikor tudott - működésbe lépett. Viszont még egyet építettek az idegenek, a két űrkikötőből jött technikusaik. A két fél megint összecsapott..."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr162028378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása