Grievous with geonosians trailer

 2010.05.12. 17:13

(Ezt tekintsétek úgy, mint egy videónak a youtube-on. Ami zárójelben van, az csak a hang, tehát ha Yoda azt mondja: szia, akkor így néz ki: (Yoda normális hangja: Szia!) Ha viszont nincs zárójelben valami, akkor meg azt képzeljétek a szemetek elé ;))

 

Egy lekaszabolt taktikai droid feje (taktikai droid gépi hangja: Egy gyárat épített, ahol már volt.) Grievous tábornok odaad valakinek egy kék kardot. (Grievous kárörvendő hangja: Remek, Moxxar, remek!) Egy hatalmas gyár, majd droidok léptei, amint csatába indulnak. (Anakin egyre idegesebb hangja: Egy hatalmas gyár, és nekünk kell lerombolnunk! Már harmadszorra vagyunk itt!) Egy zöld fénykard látszódik, amint lekaszabol néhány droidot, és a hangja is megvan hozzá. (Ekkor a zene csatássábbá válik, mint a 2. évad trailerében, amikor a Geonosist mutatták, meg amikor Obi-Wan szónokolt a Mandalori hajón a klónoknak). Néhány geonosi vadász mutatása, amint leszednek egy-két klónvadászt. (Shaak Ti ijedt hangja: Nem tudunk elbánni velük! Még ez a terv sem válhat be!) Egy jedi cirkáló mutatása, amint szétrobban a parancsnoki hídja. (Grievous röhögése) Majd Grievous menekülni kényszerül egy égő és zuhanó hajóból. (Mace Windu reménytelen hangja: Csak ti tudjátok megállítani!) Poggle és egy másik geonosi mutatása egymás mellett. (Grievous parancsa: Moxxar, gyere vissza a Geonosisra akár Poggle-lel, akár nélküle!) Ekkor egy folyosó végén két jedi vár valakit, kivont fénykardokkal. (Visszamehet a börtönébe, herceg! - mondja egy ismeretlen jedi hang) Fúrók hangja, majd mutatása, és aztán fejlámpákat viselő klónok, amint a fúrókat használják. (Végül Rex hangja, amint megnyerik az űrcsatát, mivel Grievoust halottnak hiszik)

 

Remélem teszik :Đ

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr131997703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása