May The Fourth Be With You!

 2010.05.05. 18:07

KÉSÉS!

Lekéstem ezt a napot, és nem figyelmeztettelek titeket erről! Most, hogy tegnap volt ez a nap, csak azért is leírom:Đ Szóval Május 4. a Star Wars napja. Minden fanatikus csinál valamit, pl az utcán valakivel közlöd, hogy vele van az Erő, vagy a kezedre írod: Star Wars, esetleg beöltözöl, vagy az öveden fénykardot viselsz. Szóval ilyeneket csinálsz. Miért is ez a nap? Az angol nyelvben a May The Force Be With You = Az Erő Legyen Veled. Ám a May az nem csak a legyen, hanem a Májust is jelenti. A Force pedig kiejtésben majdnem ugyanaz, mint a Fourth (4th), ami negyedikét jelent. De azért idézek is. (Most a ,,de" helyett majdnem azt írtam: Sw, mivel egymás mellett van ez a két-két betű, és mellényomtam véletlenül.)

„A május 4-e legyen veled!

Május negyedike a Csillagok háborúja nemzetközi ünnepnapja, az a nap, amikor mindent megünneplünk, ami a Star Wars-hoz köthető!

Jelentse ez azt, hogy Star Wars-ruhát vagy jelmezt veszel fel, fénykardot hordasz az oldaladon egész nap, Star Wars-ról beszélsz a neten, vagy őrült fénykard csatát vívsz reggeltől estig, esetleg maratoni tévézést rendezel a kedvenc filmeposzoddal, a barátaiddal!

De nem kell extrém dolgokat tenned, hogy részt vegyél ebben. Csak írd a kezedre, hogy Star Wars, vagy mondd meg valakinek az utcán, hogy vele van az Erő. Bármit, amivel te megünnepled a Csillagok háborúját!
Szóval ölts magadra egy kis SW-t, és add tudtára a világnak, hogy miről szól a nap. Tegyél róla te is, hogy történjen valami!”

Forrás:

http://starwars.hu/

 

Mellékesen:

A Jedi Commando készülget, már nem kell sokáig várni. Megcsináltam rosszul, nyersen, de aztán átjavítottam sokkal jobbra, így most is azon dolgozom.

Sziasztok!

Kav12, a szerkesztő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr291977000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása