Verseny - Eredményhirdetés

 2010.11.06. 22:20

Üdvözlet!

Eljött az eredményhirdetés ideje...

Négy jelentkező volt. A díjak az első és második helyezettre szólnak.

Először elmondanám, hogy minden mű nagyon jól sikeredett. Volt novella-szerű írás, volt ami folytatásos, volt egy trilógia összesítése, voltak teljesen egyediek és voltak egészen ötletes dolgok is. Nagyon szoros volt a mezőny, alig tudtam dönteni. De most eljött a pillanat...

*időhúzás*

A negyedik és harmadik helyen két versenyző is van. Kettejük műve nagyon jól sikeredett, és nem tutdam egyiket sem a másik elé helyezni. Nem a stílusuk, esetleg az írásuk volt ugyanolyan, hanem mindegyik teljesen más okból lett 89%-os. Az egyik Hirnyo munkája, a Tatuini hajsza, a másik Captain Korbel írása, az Ellenség születik. Teljesen más stílusban íródott mindkettő, másról szólt, de mégis ugyanolyan jól sikeredett. Csúsztak beléjük kis bakik, de azok nélkül tökéletes részek

*időhúzás*

A második helyért folyó küzdelem sem volt piskóta. A mezőny itt is nagyon szoros. Négy versenyzőnél általában nagy eltérések szoktak lenni, de itt pár százalék dönt mindenkiről.

*időhúzás*

Nagyon nehéz a döntés.

*időhúzás*

SuperGalaxy és Wilwarin közt dől el...

*időhúzás*

A második helyen lévő műben a főszereplő fejvadász nem keződ ugyan, de nem is olyan profi, mint Cad Bane. Nem véletlenül hoztam ezt a hasonlatot, mivel Cad Bane testvéréről van szó, Horton Bane-ről. A részben a bosszú invitálja a fejvadászt, mivel Anakin Skywalkert tartja Cad Bane gyilkosának (az ő fejében a Children of the Forve nem történik meg, a Chargo of Doomban meghal Cad Bane), de a végén elmondják, hogy Denal ölte meg. Maga a rész szinte tökéletes volt, pár apró hibával, amik szinte elhanyagolhatóak... ezért kapott a rész 90%-ot.

*időhúzás*

Így lett a győztes Wilwarin TCW-s része, a Salvation of the bounty hunters. Ebben az ismert fejvadászok szökését írja le, és remek hangulatot adva az egésznek. Pont illik az egész sorozatba, főleg az ő évadjába (nem véletlenül Sötét erők felemelkedése a címe), így ezért lett ez a rész 91%-os.

Mint mondtam, nagyon nagyon szoros volt az egész, és ahogy látszik: az utolsó és az első helyezet között 2 % van.

A nyereményeket kiosztom:

Korbel és Hirnyo tiszteletdíjként 10-10 kreditet kap (az oldalon lévő kreditre gondolok :P), ami tudom, nem ér sokat, dehát ne menjenek el üres kézzel :)

SuperGalaxynak egy képet készítek, abban a témában és úgy, ahogy ő kéri. Természetesen a képművészetem nem tökéletes, de remélem megfelel majd neki xĐ Kommentben írja meg (Wilwarinnal együtt), hogy milyen témájú legyen. A 30 kreditét megkapja...

Wilwarinnak odaadom a 100 kreditet, ami elég jelentős összeg, mivel egy csomó mindent tud "venni" az oldalon xĐ Hirdetem két hétig, és 3 képet is készítek neki abban a témában (persze TCW-n belül), amit ő választ. Pl szenátorok, huttok, fejvadászok, stb. Még a szereplőket is meghatározhatja (még SuperGalaxy is). És a Titkos Nyeremény: küldök neki e-mailt. Az e-mailhez csatolok három szöveges dokumentumot. A szövegesdokumentumokban három könyv található: Timothy Zahn első három Star Warsos könyve (tudomásom szerint), mely a Thrawn-trilógia címet viseli. Én magam nagyon kedvelem (kedvenc könyveim). A Birodalom örökösei; Sötét Erők felemelkedése; és Az utolsó parancs. Remélem elolvassa (nem rég tudtam meg, hogy nem olvasta xĐ), és tetszeni fog neki :)

Ennyi volt a verseny...

Üdv,

kav12

 

Ui.: Remélem annyi örömötök volt a részek írásában, mint nekem az olvasásukban! :)

2. Ui.: Következő verseny hamarosan várható!

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr452429348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirnyo 2010.11.07. 19:46:51

Én örök második szokam lenni :P Most harmadik lettem a változatosság kedvéért XD Am köszi a becsületkrediteket. ;) Várom a következő (csatás? szenátoros?) versenyt. :D

kav12 2010.11.07. 20:46:43

@Hirnyo: Hm... még gondolkodom :Đ
Am nincs mit ;) ;Đ
süti beállítások módosítása