Omladozó űrkikötő II.

 2010.06.09. 21:48

Bonadan
Bonadan visszafoglalása VIII. rész - Omladozó űrkikötő II.

,,Az űrben Phog kapitány, aki átvette a parancsnokságot nem volt olyan jó, mint ahogy Covell megítélte volna. Hamar veszítettek még 3 csillagrombolót, de legalább az ellenség soraiból kikerültek a vadászok, a csapatszállítók, és minden, ami köztük van. Így már nagyjából a sokszög rombolóik maradtak, amiket hamar szétlőhetnek, ha jó taktikát választanak. Phog ezen gondolkozott."

,,Gyorsan megnyomták azokat a gombokat, amik deaktiválják a robbanás mértékét, de Covell átkozta azokat, akik ezeket csinálták, mivel nem lehet visszafordítani egy robbanást. Ezek után vészkijáratot kerestek, de ott tolongtak az idegenek. Útközben három GA tag esett el - szó szerint -, és a tömegben eltűntek. Mikor az egyetlen még ép vészkijáratnál voltak, gyorsan lelőttek pár idegent, de erre észrevette őket mindenki, és elkezdődött egy csata, amiből a birodalmiak csak vesztesként kerülhettek ki. Viszont itt meghalt 12 GA tag, így már csak 7-en maradtak. (5 GA tag, Covell, Frakk) Ki kellett találniuk valamit, mert az idegenek újra a kijárattal foglalkoztak, és az épület mindjárt összeomlik. Viszont Frakk nagyon elszánt volt, és a tömegben eltűnt ő is, és lehetséges, hogy meghalt, vagy kijutott épségben, mert többé nem látták őket. Viszont az 5 GA tag hamar elvegyült a tömegben, de aztán észrevették őket, és lelőtték. Covell maradt. Adott még le adásokat, de recsegve a birodalmiaknak, amiket talán le is hallgattak, és aztán futott, amerre látott. Sokat tanulmányozta az űrkikötőket, de a bonadani stílust még jobban, amikor idejöttek. Most viszont csak futott, futott, és nem nagyon tudta, hogy merre, de futott. Az épület megadta magát..."

,,A hágóknál betörtek a birodalmiak, mivel beljebb káosz van, így az idegeneknek két felé is kell figyelni. A másik oldalon is beszorították a khaduiakat, így már nem menekülhetnek. Viszont aggasztotta a birodalmiakat - ezért nem kértek légi támogatást -, hogy Covell nem került elő. Utolsó adása az volt, hogy jövök kifelé... mindjárt összedől... és egy nagy recsegés. Ezek után az idegenek kiáramlottak rengetegen, de nem nagyon volt náluk fegyver, így el is kapták, és meg is ölték őket. Biztos kell még pár élő alany a Birodalomnak. Viszont láttak az áramló tömegben néhány Guardian páncélba öltözött birodalmit, és megtalálták köztük Frakk parancsnokot, aki nem mondta el, hogy elfutott, és hagyta Covellt, hogy ott haljon meg. Aztán hirtelen az épület összedőlt, és aki benne volt, biztosan meghalt..."

,,Az űrben siralmas volt a helyzet mindkét fél javára, hiszen egy csomó csillagromboló, és csillagromboló méretű hajó elpusztult, és sorra halnak meg khaduiak ezrei, és birodalmiak is fogynak, rendesen. Viszont a Birodalom volt hátrányosabb helyzetben. Hamar fogytak az SD-ik, és már csak 30 volt, és Phog kapitány rossz taktikát választott. Az űrben is vesztésre álltak..."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr692070101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása