Jogok!

 2012.04.24. 22:24

Az oldalon minden írás az én kezem által legépelt munka!

Ha meglátom máshol, szólok a webmesternek, hogy törölje le az illetőt!

Ha valaki gondol egyet, hogy csinál egy könyvet, és erre az én írásaimat használja fel, mint saját, akkor kérem őt, hogy mondjon le erről a tervéről!

Mindenhez fenn tartok minden jogot!

Az írásokhoz, a képekhez, az értékelésekhez (karakterek, versenymunkák, stb), az egyediséghez (kredit, lehetetlen dolgok, stb), az általam kitalált játékokhoz (Tovább, Villámkérdés, stb), és még a Terveimhez is! Tehát nem szeretném azt látni: sziasztok! Kitaláltam egy jó játékot, aminek az a lényege, hogy jussatok ki a bejegyzés labirintusból! Ez hasonlít kav12 tcwirasok oldalán lévő Tovább játékra, de nem onnan van. Ennek a Labirintus a címe. Persze azt lehet, hogy mondod, hogy nagyon tetszik a játékod, így a saját oldaladon is felhasználnád, az rendben van, csakis engedéllyel.

Ezek nem tudása és el nem olvasása nem ment fel alóla!

Köszönöm, hogy elolvastátok!

kav12

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr864471734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása