Omladozó űrkikötő I.

 2010.06.09. 21:48

Bonadan
Bonadan visszafoglalása VII. rész - Omladozó űrkikötő I.

,,Már-már elérték az űrkikötőt, Covell és Frakk, meg az embereik nagyon izgultak, hogy hogyan fogják legyőzni a khaduiakat. A számos csapatszállító, és temérdek löveghajó már rég leereszkedett, és az összesből 40 nem jutott át élve a "blokádon". A többi sikeresen átjutott egy csomó hajót megsemmisítve, és leszállították a Guardian Alakulat - 50 híján - összes tagját. Viszont hamar megkezdték a támadást, és gyorsan - ismét - visszaszorították az idegeneket az egyik űrkikötőig. Ott be kellett jutniuk valahogy, de a két szakadékon nem nagyon tudtak még egy lépegetőt sem, mivel három fegyvert is felállítottak az űrkikötő mellett a khaduiak. Viszont Covell, és a GA-ból (Guardian Alakulatból) a 20 legjobb rögtön felrepült a hegy oldalán Jet Packkel, persze titokban, és gyorsan elfutottak a hegy(ek) másik oldalára. Ott nem tköztek ellenállásba, de Covell biztos benne, hogy számítanak itt rájuk. Viszont látták, hogy van egy óriás-titkos kapu, ahonnét simán le lehetne ereszkedni a hegy oldalról, egyenesen az űrkikötő bejáratánál lennének, de két óriás vad őrzi azt. Közelebb mennek, de félnek, mert lehetséges az is, hogy nagyon távolról megérződik a szaguk, vagy az állatok megérzik maguktól. Viszont a 20 GA tag hamar felfedezett egy kis ösvényt, ami elvisz ugyan a szörnyek mellett, de oldalról nem ugyanolyan erős a szaguk. Covell vonakodva bár, de beleegyezett. Ezek után, közelebb értek, és nagy meglepetésükre látták, hogy alszanak. A 20 közül az egyik halkan kuncogott, de erre megmozdította az egyik a "mancsát". Aztán benyitottak az óriás-titkos kapun, és az nyikorgott. Valahogyan nem gombbal kellett kinyitni, hanem kilinccsel. Aztán átjutottak, és gyorsan besurrantak a védtelen épületbe, amiben nagyon sok idegen lény leli majd győzelmét, vagy halálát..."

,,A Denberta úgy néz ki, mint aki felrobban, de aki átvette a parancsnokságot, az rögtön elrendelte, hogy az összes GG-65-ös javító robot javítsa ezt az egyetlen hajót. Sikerült is nekik, de két másik SD-t is veszítettek. Most van 40 csillagromboló, ütött-kopott, és roncsok is, amik félig el vannak pusztítva. Phog kapitány erre válaszul azt felelte, hogy az összes ellenséges vadászt, bombázót, és más kis hajót lőjenek szét, a csapatszállító méretéig. A fregattokat sem hagyták ki, se semmit, és úgy látszik, hogy az űrben jól halad a Birodalom sora, de nem sokáig..."

,,Bementek az űrkikötőbe, és a bombával teli táskájukkal eljutottak a négy sarokra - ahova tettek -, és aztán a reaktor terembe próbáltak, de ott útjukat állták már. De könnyen legyőztek 10 gyalogost az ellenség soraiból, miközben nekik meg sem ártott semmi. Ezután tettek a reaktorhoz - ami nem tudom miért kell űrkikötőbe -, és gyorsan futottak. Közben az idegenek felszedték a reaktortól a bombákat, és gyorsan hatástalanították őket. De azt nem tudták, hogy a négy - most már nyolc - sarkába is tettek bombákat a birodalmiak. Aztán mikor a bejáratnál voltak, gyorsan megnyomták a gombot, de a robbanáskor elállta az útjukat három elit khadui, és rögtön kommandózni kezdtek fegyvereikkel, és pózaikkal. Három fedezéket kerestek, és cserélgettek egymást közt gránátokat, és lőszert. Aztán az egyiket sikerült megölni, de addigra beomlott ez a bejárat. Úgy látszik megmenekültek a biztos haláltól, mert elvitték a reaktorból a bombákat, így lassan, de biztosan meg fog semmisülni az egész, és a benne lévők, mivel három bejáratából három beomlott..."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr652070097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása