Vissza az űrkikötőbe!

 2010.05.28. 18:40

Bonadan
Bonadan visszafoglalása VI. rész - Vissza az űrkikötőbe

,,Hamar az idegeneknek rontottak a birodalmiak, és most nem hagyták, hogy bármikor működésbe lépjen a fegyver, így nem nagyon robbantgattak, és így az idegeneknek vissza kellett vonulniuk a Gerendo Forestbe (Gerendo Erdőbe). Viszont ott ők voltak a jobbak, mert számos lehetetlen csapdát állítottak, és szinte beleolvadtak az itteni környezetbe - mint a kaméleon a sütőbe -. Azonban a birodalmiak is gyorsan fedezékeket kerestek az erdőben, és gyorsan az erdő szélén felállítottak néhány speciális mesterlövész-állást, ahonnan szabadon lőhették az idegeneket, persze fentebb volt, mint a fák szintje, de így is néhányat leszedtek belőlük. Így az idegenek visszaszorultak az erdőség másik végére - ami 1,5 km volt -, és ott viszont lendületes ellentámadásba kezdtek. A birodalmiak ezzel szemben az erdő mélyén várták őket, mint nemrég az idegenek őket, és hamar szétlőtték a khaduiak első sorait. Viszont az épületeket nem tudják felrobbantani, mivel nem hoztak robbanó anyagot, nehogy a fegyver működésbe lépjen. Kérni a Bonadan Spacesport Southeast II-nek a főgyárától tudtak, ahol hagytak 30 embert, akik éberen őrzik az egész épületet. Onnan elindult három ember, akik nagyon óvatosan, és titkosan hozzák a két épülethez elegendő robbanóanyagot. Viszont egy meghalt, mivel egy régi csapdába belesétált, amit még régen helyezhettek ide vadászás céljából. Ezután a Gerendo Erdő másik végére is gyalog mentek, és 1 napig utaztak. Végül ott tartott a csata, hogy az idegenek ismét visszavonultak az utolsó, vagy utolsó előtti főhadiszállásukra, a két űrkikötőbe. Ezek után robbantottak, és új fegyverekkel álltak elő a birodalmiak - vagyis a régiekkel, amiket eddig nem használhattak. Aztán az űrkikötő felé vették az irányt..."

,,Az űrben még mindig semmisültek meg lények ezrei, és hatalmas robbanások kísérték a bombázórajokat mindkét félnél. Viszont az idegeneknek a bombázóinak több mint a háromnegyede megsemmisült, és a birodalmiak kihasználták ezt, és hamar rárontottak az ellenséges hadihajókra. Azonban gyors vadászok hamar eljutottak az SD-kig, és ott halomra lőtték szét a javítórobotokat. Covell elszörnyedt, hogy nagyon sok van, de minden 20-ból 5 maradt meg. Ezért visszarendelte őket, és a lézerek, ütegek, turbólézerállásokat a maximumra kérte. Azután azt parancsolta, hogy az összes ember segítse a felszínen való mozgást, így rengeteg csapatszállító, és temérdek löveghajó hagyta el a hangárokat. Erre az idegenek elzárták az utat a nagy részüktől, de egy csomó így is átjutott. Végül egy ellenséges hadihajó megsemmisült, és a robbanásban egy fél TIE-hullám is odaveszett. De ez kevesebb veszteség volt, mint az idegenek hadihajója, de most már minden egyes hajó kincs. Frakk parancsnok gyorsan üzent az embereinek, hogy a felszínre szeretne menni, de nem nagyon engedték, mert féltették. Viszont Covell is oda akart menni, mert ott biztonságosabb, mint idefenn, csak az út lesz rázós. Végül mindketten egy halomnyi katonával leereszkedtek, mivel az idegenek flottáján átjutottak, és hamar landoltak. Ezután az űrből jött egy csomó vadászszázad, akik a csapatszállítókat kísérték, de ezeket bombázók hada szétrobbantotta, így a felszín is kapott néhány nagy robbanást. Covell, és Frakk nem sérült meg, és az embereik sem, de ahol a csata volt, ott a fél birodalmi sereg, és a fél khadui sereg megsemmisült. Már ott voltak az űrkikötőnél, de ott hatalmas ellenállásba ütköztek, és energiapajzsot is húztak fel. Viszont két szakadék van, ahol be lehet jutni. Mindkettőnél nagy harcok dúlnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr212038555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása