Új rész: Kamino-i foglyok

 2010.04.17. 16:21

Kamino-i foglyok

(Hostages from Kamino)

„A közös kaland mindenkit baráttá kovácsol.”

,,Barris Offe jedi padawan nagyon közel jár a lovagi cím eléréséhez! Mestere, Luminara Unduli mester azt mondja neki, hogy csak egy feladatot és egy küldetést kell megcsinálnia ahhoz, hogy lovaggá válhasson. Miközben megpróbálja kitalálni a feladatot Unduli, Grievous tábornok elfogott egy kamino-i tudóskülönítményt, amint hazatértek volna az otthonbolygójukra. Grievous tábornok tudja, hogy ha megmutatja a jediknek, akkor ki akarják majd szabadítani! Így egy üzenetben tájékoztatja a jediket arról, hogy elfogta a klónozáshoz nélkülözhetetlen kamino-i tudósokat…”

A parancs

Yoda mester elmegy Luminara Unduli jedi mesternőhöz, hogy elküldje őket a Saleucami bolygóra. Ugyanis Grievous fenyegetőzött, hogyha nem jedik jönnek, és ötnél többen jönnek, akkor megöli a tudósokat, és értesíti a szeparatistákat. Yoda mester tudja, hogy ez egy csapda, ezért Luminara Unduli mestert akarja küldeni. Annak éppen jókor szólt, ugyanis a padawanjának ezt a feladatot akarja feladni. Így elindulnak a peremvidéki bolygóra, és ott a radarjaikkal keresnek életjeleket, hogy hova tudnának leszállni. Nem találnak, ezért egy farm mellett szállnak le. Ott találkoznak a dezertált klónnal, és családjával. Először Unduli mester rögtön jelenteni akarja, de Barris mondja, hogy elég a küldetés után.

Grievous megjelenése

Barris kicsit nehéznek találja a feladatát, de azért megpróbálja, persze Luminara mester jelenlétében. A feladata az, hogy kiszabadítsa a foglyokat Grievous fogságából. Így el kezdenek keresgélni, de Cut Lawquane felajánlja a segítséget. Luminara nem fogadja el, de Barris rábeszéli. Így elindulnak, Suu-t, Cut feleségét, és gyerekeit otthonhagyva, és két kilométer után találnak valamit – illetve Luminara érez valami zavart az Erőben. Barris körbenéz, de semmit sem lát. Cutnak egy sima, DC-15-ös sugárpuskája van. Az is körbenéz, és Luminara is, de ők sem látnak semmit. Aztán fent megzörrennek a levelek, és mindenki felnéz. Csak a madarak, de ekkor oldalról Grievous nekikront. Cut félreugrik, és meglőtte Grievoust – illetve csak célzott rá, de az hárította a lövést. Luminara szembeszáll a tábornokkal, miközben Barris elsomfordál, miközben „ájultnak” tetteti magát…

Csodatett

Barris megtalálta az épületet, ahol Grievous fogva tartja pár droiddal a tudósokat. Gyorsan legyőzi az őrséget, de bent Magna Guardok várják, így Barris inkább visszavonulót fúj. Közben a Luminara-Grievous páros, harc közben eléri ezt az épületet, és Cut sem rest, mindig úgy próbál lőni, hogy véletlenül se Luminarát találja el. Sikerül is neki, de Grievousnek elege van a csatából, így meg akarja ölni Cutot. Az épp elmenekülne, de ekkor Barris megvédte, és Luminara hátulról akarta megrohamozni Grievoust. De az nem hagyta magát, és mind a négy fénykardával továbbküzdött. Azonban Luminarát leütötte, és majdnem megölte, de Barris megmentette az ő életét is. Cut hátulról egy találatot vitt be Grievousnek, igaz, csak a lábát találta el. Grievous megbénult, és majdnem megölte őt Barris. Viszont egy lábbal, és négy karral elmenekült. Cut a végén búcsúzkodott, mivel nem tudták utolérni Grievoust. Luminara meggondolta magát a bejelentéssel, ugyanis szinte már a barátja lett Cut. Barris örült ennek. A tudósokat kiszabadították, és hazatértek azok a Kamino-ra. Luminara Unduli mester pedig a Tanács előtt mondta Barrisnek a következőket:

 - Még egy feladatod van. A saját fénykardod elkészítése. Elmegyünk az Ilum bolygóra, ha akarod, és elkészíted magadnak.

Azonban Mace Windu ellenezte, ugyanis nemrég járt ott Dooku. Barris és Luminara azonban hajthatatlan volt…

Dooku sértése

Dooku nagyon mérges volt Grievousre. Annyira, mint eddig még soha. Nem tudott elbánni egy kis taknyossal. Grievous tudott az akciójáról az Ilumon, ezért fel akarja hánytorgatni, hogy Skywalker és padawanja nem haltak meg. Az rögtön visszamondta, hogy úgy rendezte, hogy Skywalker ne haljon meg, de a droidok baltázták el. Csak úgy, mint Grievous. Ő is egy droid. Ilyen sértést nem engedett el a füle mellett a tábornok, ezért mindent elfelejtett. Szétzúzott mindent. Közben Dookunak máson járt az esze.

1. El akar menni az Ilumra, hogy lerombolja végleg azt a barlangot, és benne néhány jedit.

2. Le akarja cserélni a tábornokot, de ugyanolyat akar, nehogy más észrevegye. Így elmegy a Kalee-re majd, és majd keres egy áldozati bárányt, ugyanis Grievous Sidious Nagyúr szerint sem a régi már.

Innen egy másik Star Wars fan TCW része jön:

http://elfportal.gportal.hu/gindex.php?pg=32031522

http://utapau.gportal.hu/gindex.php?pg=32579640

 

Szerintetek: 80%

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr71929552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wilde · http://wilde.blog.hu/ 2011.01.08. 12:46:29

a Barris-Luminara páros jó választás volt és a saleucami is a kedvenceim közé tartozik 82% érdekes ez a második gondolat itt a végén... az ilum-os részek, pedig a kedvenceim voltak a régi cw sorozatban:)

kav12 2011.01.08. 14:49:42

@Wilde: az ilumi részeket Wilwarin is megírta, és az alsó linken elolvashatod. :) Egyébként mindenhol bejegyezlek :)

zilllosarkany 2011.02.12. 12:17:14

nem jöt be anjira, ezért csak 77%
süti beállítások módosítása