Sziasztok!

A VERSENYRŐL

A négy jelentkezőből eddig 3-an küldték be a munkájukat. Captain Korbel nem késett le, mivel a határidőt módosítottam 5-ére. Ha idáig nem küldi be, akkor már nem tudok mit tenni, ez a végső-végső-végső határidő.

Hirnyo része itt, a kritikája meg itt olvasható :P

A SENATE SIEGE-RŐL

Mint tudjátok, az évadzáró duológiám kezdő része a Senate Siege. Még régebben (egy trailerben is, meg képen is) láttam, hogy a Szenátus és környéke teljes sötétségbe borult, és kigyulladt néhány épület a közelben. Nos, a részemben szintén szerepet játszik ilyesmi, úgy hogy előre leszögezem: nem innen loptam az ötletet, hanem alapból benne volt a részben. Persze, lehet, hogy addig még változtatok rajta, stb, meg minden, de azért, ha mégsem, akkor tudjátok :Đ Mellesleg itt a kép (melyet legutóbb az Elfportal - Gallery-n láttam):

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr192412496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ariza (törölt) 2010.11.01. 22:23:13

Tom hogy nem ide tartozik, de az e-mail címed meg tudnád adni pls?

kav12 2010.11.01. 22:30:46

kav12@citromail.hu

Ariza (törölt) 2010.11.02. 23:21:08

@kav12: Oksa köszi maj vmit irok neked...
süti beállítások módosítása