Na, lássuk a második versenyzőt :)

Azt tudom, hogy lesz folytatása, amit személy szerint nagyon nagyon várok :Đ Apropó, erről jut eszembe: a százalékokat leveszem, hogy majd a legvégén derüljön ki a győztes :P

A története:

Az első "részben" Palpatine és a Jedik vitáját láthatjuk, miközben Ima-Gun Di (akinek szerepeltetésével nálam plusz pontot kap, mivel az egyik kedvenc Jedim :P) a börtönben vallatja a foglyokat, ugyanis felmerült a tény, miszerint Aurra Sing túlélte. A Jedik bizonyára megpróbálják Hondonál is, de ez most nem ide való, mivel nincs leírva :Đ (Mivel csak ott bújhatott el egy időre) Bosskkal nem jut semmire, nem mond/tud semmit, majd Mace Windut rábeszélte (nem meggyőzte) a kancellár, hogy Bobát is hallgattassák ki. Meg is van, ám az reméli, hogy meghalt ex-mentora, ugyanis sorsára hagyta. Ám haragos lesz, mivel Di mester közölte, hogy Windu mester is nem sokára itt lesz.

Ezek után jön a részben egy csendes, ám nagyon remekül kidolgozott rész, amikor kiszabadulnak :) Mellesleg én nem hiszem, hogy Catoék ismerik Slicket, de a börtönben a koszt miatt biztos összehaverkodtak xĐ A szökésük remek, nem lehetett volna jobban megcsinálni, szinte mindenki csinál valamit, senki sem felesleges. :) Mellesleg valahogy le kellett volna szerintem írni azt is, hogy Slick honnan kap ruhát. Ugyanis egy klón meglát egy páncélos, egy páncél nélküli klónt, akik a bilincseletlen fejvadászokat cipelik "vallatásra". Bár megoldható, hiszen a legközelebbi őrpárost leütik, a fegyvereiket meg elveszik :) Ezek után elkötnek egy suhanót, és meglépnek. Di mester - mivel nem tehet mást - utánuk ered négy klónnal (köztük Foxszal).

Itt megemlítek valamit, hogy Wilwarin rosszul értelmezte, vagy én írtam ki rosszul, hogy nem feltétel az üldözés, csak fejvadászos részben általában szokott lenni :P De azért jó, hogy csinált :)

Azt viszont nem értem, hogy miért Boba vezet? xĐ Miért nem Bossk? :P Egy sérüléssel meg lehetne magyarázni, de csak így... Ott van Cato, vagy Slick, hogy lőjön :Đ Utána egy csellel le akarják rázni a Jedit és a klónokat, ám a Jedi megérzésének hála nem sikerült. Ketté válnak, Fox és Di egy-egy klónt visz magával, majd (mivel Bobáék lerázási akciója sikertelen volt) megtámadják Foxot, és a társát. Foxot közben megsebesítik, és üzenetet próbálna küldeni Di-nek, ám semmi sem hallatszódik, majd...

... majd Fox odarohan Di mesterhez, hogy megtámadták, a társát megölték, és rögtön megmutatja tábornokának, hogy hol történt. A Jedi és a másik klón követi Foxot. Ekkor Fox fegyvert fog a Jedire, ám az lefejezi. Mondjuk ezt a trükköt a nap során már egyszer elsütötték, de nem a Jedinél, így érdemes volt kipróbálni: Cato Parasitty felvette Fox alakját, így odacsalta a Jedit. Megállapítják, hogy Fox még él, miközben Ima-Gun Di elmagyarázza a klónnak a fejvadász alakváltó képességét. A másik három sikeresen meglépett előlük, így végleg kihűl az Aurra lehetséges-túlélés nyoma. Ezek után a Jedi kijelenti, hogy küld az áruló Slick után egy speciális osztagot, majd Winduval beszállnak egy szállítóhajóba, és vége a résznek :)

Értékelés:

Szóval. Az eleje kissé lassabb volt a végéhez képest, ám remek kezdőlökés, így ha először olvasod, akkor fel sem tűnik a monotonsága... mert nem monoton :Đ Mindig történik valami, mindig valami izgalmas, és mindig valami elgondolkoztató. A legjobb rész a részben, szerintem az, amikor Di mesterék orra előtt szöknek el :Đ Külön megemlítem, hogy váltogatja a novella-szerűséget, és a normál, TCW részírást. :) Plusz pont a képért! :) Érződik, nagyon-nagyon érződik, hogy a végén nincs lezárva, ugyanis kétfelé folytatódik majd a történek, és mindkettőt nagyon-nagyon-nagyon várom! :) Az egyik Bobáék után, a másik Slick után eredni :) Az egyiknek lesz egy külön trilógiája (?igaz?), míg a másik szerintem egy SW-s fanfic lesz, de ez nem biztos :P Egy nagyon fontos dolgot még kijelentek: ichletet adott egy sima TCW-s részhez, ami szerintem a napokban ki fog kerülni a Kötetlen évadba, amit az Írások/Saját TCW részekben megtalálhattok. Legalábbis remélem :P

Gratulálok, Wilwarin!

Üdv,

kav12

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr622330517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása