Elitte honlap

 2010.07.20. 20:24

Sziasztok!

Kaptam egy díjat, ezúttal SuperGalaxystól. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKI! :) A díj neve Elitte honlap díj! Három embernek illik továbbadni, és meg is kell indokolni, hogy miért épp ők :Đ

Nos, én a következő három embernek szeretnék örömet szerezni ezzel:

SuperGalaxys (Galaktika): Mivel itt rengeteg írása lesz elérhető, és olvasható, gyakran fogok feljárni erre az oldalára. Most is van pár írása, így ti is látogassátok! A honlapja, fejlődni fog, főleg, ha többen látogatjuk!

Bridge ([Túl]Világi Háborúk): Ez egy saját fantasy történettel foglalkozó honlap, amit nagyon szeretek olvasgatni. Sokszor frissül, ezért mindennap felmegyek, hátha van új fejezet/rész :Đ

Swmaster (Star Wars Akadémia): Neki azért adom, mert rengeteg honlapja van (tudtommal, de lehet, hogy csak szerkesztő?), és ezt az oldalát is sokszor látogatom, bár nem vagyok tag :Đ Szóval neki adom a harmadikat!

Ennyi lenne mára, és még egyszer köszönöm SG-nek! ;)

Üdv,

kav12

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr852164505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása