Végső győzelem

 2010.06.11. 15:26

Bonadan
Bonadan visszafoglalása X. rész - Végső győzelem

,,Az űrben hamar elfoglalták az egyik idegen rombolót, mert arról mindenki elmenekült, félig lángolt már, de azért maradhatott rajta néhány khadui még. Küldtek vagy 10 átszálló hajót, és az egyetlen ép hangárba csapatszállítókat küldtek. Rögtön elfoglalták a hajót, és gyorsan el akarták oltani, de nem nagyon sikerült idejében. Viszont a parancsnoki hídon megvizsgáltak mindent, és majdnem mindenhol ugyanaz volt, de azért voltak olyan dolgok is, amikhez nem értettek egyáltalán, ezért meg kellett őrizniük a hajót. Viszont készítettek holo-képet, és elmentették, és azt gyorsan elküldték a Denbertának, és két katona visszaindult a hajóra, hogy végképp meglegyenek a képek, nehogy útközben egy idegen vírus letámadja az átküldőt, vagy az átvevőt. Így egy hajóval visszaindultak a parancsnoki hajóra. Amikor a hangárak előtt jártak, akkor az egyik még ép idegen vadászgép lelőtte őket, így ez sem jutott át, mint ahogy a holokép sem Üzenetben. Ezért meg kellett maradnia a hajónak, ezért ki akartak menekülni a csatamezőről, és a bolygó másik oldalán akartak landolni, ahol biztonságos. Eközben 25 csillagromboló maradt a birodalmiaknál, és 6 idegen romboló, köszönhető Percenek és Revonak. Ezért azokat nem szabadott hagyni menekülni, így kilőtték az összes hajtóművét a simától, a hiperig - már ami annak látszott -, és mind a hatot hamarosan kilőtték össztűzzel."

,,Hoztak a csillagrombolókról AT-TE lépegetőket, tüzérséget rengeteget, AT-AT-t sokat, és még sok más járművet is. Gyorsan a síkságon szétszóródtak, hogy mindenki pontosan ugyanabban az időben érjen a saját helyére, ahonnan körbezárhatják az árkikötőt. Nem menekülhet onnan senki. Elöl voltak az AT-TE-k, mögöttük a többi lépegető, tüzérségi jármű, és sok más. A gyalogosok majd a lábak között fognak szaladgálni, és onnan lőni az ellenséget. Aztán a nyílásokból számítanak lövésekre, ezért azzal is vigyáznak, hogy a mozgásuk ne legyen túl kiszámítható. Aztán megkezdődött az akció, és mind a 20 lépegető elfoglalta a helyét, amik kezdik az egészet. AT-AT-k voltak, és ezeket rögtön kilőtték, de a páncélelhárító gyalogságot oldalba támadták a többiek, miközben AT-TE-k osontak a megadott helyükre, hogy körbevegyék a kikötőt..."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr512074411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása