Újdonságok VIII.

 2010.06.09. 22:08

Szevasztok!

Bocsi, hogy most elmaradok a frissekkel, de nem sok mindent tudok írni nektek :S Talán szerepjáték írásokat :Đ Így egy kis trailert, vagy spoilert felteszek ide :Đ (212-eseknél)

Nagyjából arról fog szólni a rész, hogy a csapatommal egy veszélyes bolygón landolok, amin éjszaka nem biztonságos. Aztán kiáltásokat hallunk, majd pár csapattársunk elvész, és ki kell derítenünk, hogy mi történt velük... ám nagyon fura dolog fog történni velük, ugyanis... áhh! Eláruljam? Inkább nem :Đ Wil is olvassa ezt a bejegyzést, és inkább meghagyom majd a meglepetést :P De a starwars.hu-n lévő SITH TEMPLOM szj-be továbbra is toborzok embereket, ha valaki akar csatlakozni, az írjon akár ide, akár e-mailbe, akár az szj-s írásaimhoz... Tehát olyat most feltettem, olvasgassátok.

A krediteket frissítettem!

És továbbra is sarkallak titeket, hogy nyugodtan jelentkezzetek, ha akartok a történetíró versenyre :Đ Nem harapom le a fejeteket :) Nem baj, ha kezdő vagy, a lényeg, hogy kiereszd a fantáziád... elvégre egy fejvadásszal bármi megtörténhet, nem?

Létrehoztam egy új menüpontot: Rajongói alkotások

Igazából nem Wil adta az ötletet, hanem magától jött, ha már verseny, akkor felteszem az oldalra valahova, ám elnézést szeretnék kérni Wilwarintól, hogy nem szóltam :S Bocsiiii :|

Tehát, ha valamit akartok írni, rajzolni, stb, akkor én oda fel teszem... igaz, ez az oldal nem túl látogatott, és aki ide jár, az máshol is össze szokott találkozni, de azért vannak olyan cseréim, akik nem a Clonewarsblogon, vagy máshol jöttek ide :Đ

Továbbá egy régebbi kérdésemre senki sem válaszolt:

Beleegyeztek-e abba, hogy aki saját írásos oldalt vezet (Wil, SG, Becks), azzal testvérekké váljunk? Tehát testvéroldalak legyünk?

Egy játék:

Az a lényeg, hogy két ember, de lehet többen is(!!!) MSN-en beszélgetés közben egy láncmesét írnak. Persze értelmeset :P Így mesteralkotások is születhetnek. És akár az is lehet, hogy max 5 szóval lehet hozzájárulni az eddigihez, és az OFFot () jelben írjuk, vagy egy másik, külön beszélgetésablakban közöljük :P Ez valójában a Grepolis-ból, a Szövetségemből jött az ötlet, ahol a fórumba írtak egy ilyet :Đ És fel lehet számolni rajongói alkotásnak! És akármiről szólhat!

Tehát, aki akar velem ilyet csinálni, az írjon ide kommentbe, vagy küldje el a nevét, MSN-címét e-mail-ben.

Az időpontot előre kell megbeszélni, bár én mostanában, egészen szerdáig, vagy keddig nem igen érek rá, mivel most van a ballagásom :S Talán most, a hétvégén :Đ

Egymással is játszhatjátok :Đ :P Jó játékot, előre is!

 

Akik eddig fenn vannak MSN-en:

SuperGalaxy

NesSon

(Ha valakit lehagytam, az szóljon!)

 

Akik eddig jelezték, hogy szeretnének játszani:

____

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr952070015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása