Így van. Egy kicsi változást viszek be, ám ezzel nem tudom mit érek el: most már nem spoiler, hanem Hamarosan a következő rész bemondása, és az angol címét írom ki.

Szóval, a következő részem Grievousös lesz, és a Geonosison történik majd minden. Nagyjából arról fog szólni, hogy Grievous megint a Köztársaságot szurkálja, ahol csak éri, és ezt a jedik nem hagyják. Így bemérik nagyjából a helyzetét, vagyis megtudják, és aztán odamennek, hogy megküzdjenek vele. Ám ott egy eddigi új, és ismeretlen ellenféllel is meg kell küzdeniük.

Grievousz with geonosians

Szereplők:

Yoda, Anakin, Ashoka, Shaak Ti, Paul Fenn (a tanítványa), Ty Lasena (egy twi'lek jedi nő), Grievous, Poggle, klónok, droidok, geonosik, szuper tankok (Grievous megtalálja a tervrajzokat, de ezt nem írom be sztem), és egy új szereplő, Moxxar, aki Grievous... megnemmondommije. :Đ ennyit azért nem akarok elárulni.

Szóval az a történet, hogy elmennek a Geonosisra, ahol Grievous egy nagyon nagy gyárat épített, és egy csomó ideje megvan, így segíti a háborút azokkal az egységekkel, amit már kiküldött. Viszont a védelme is erős, így sok jedit irányítanak oda: Yodát, Anakint, Shaak Tit és Ty Lasenát csak azért, mert Grievousszel szemben ők tudnak talán tenni valamit. Viszont a bolygónál szokás szerint nagy az ellenállás, viszont már az űrben is meggyűlik a bajuk Grievous flottájával. Így azzal is meg kell küzdeniük.

Videó-trailer: (írásban)

(Ami zárójelben van, az beszéd, amit hallasz, ami nincs, az a kép, amit látsz.)

HAMAROSAN...

(A trailert is később teszem fel!)

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr421982427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása