A khadui támadás

 2010.05.06. 20:47

Szintén szerepjátékos story, és közvetlen a Kamariak után játszódik. igaz, azt még nem fejeztem be, de ezek szerintem jobban sikerültek.

 

Bonadan
Bonadan visszafoglalása I. rész - A khadui támadás

,,Covell és flottája elindult a Kamarról abban a hiszemben, hogy ide az idegenek nem térnek vissza több okból is:
- a felszínen a vírusok szaporodnak, és nem nagyon lehet már leközelíteni a felszínre, mert rögtön átlyukasztják a legvastagabb páncélzatot is. Viszont az űrben csak néhány percig tudnak megélni ezek a vírusok, mivel nekik nincs eszük, csak a szag után mennek - ami képtelenség, mert ezek "szellemek" -, és úgy találják meg az élőket. Azokat megfojtják.
- az űrben többször is legyőzték őket a birodalmiak, mert mindig más taktikát választottak, így alig lehetett őket kiismerni. Viszont néhány kémszondát hagynak itt, hogy ellenőrizzék.
- már mélyen benn vannak a birodalmi területeken, és ide nem nagyon akarnak visszajönni, és ezt a kis birodalmi dandártábornokot légypiszoknak tartják a vállukon, miközben kardoznak. Csak előre, a nagyobb ellenfelükre tudnak figyelni (most több kisebb), és a vállukon lévő légyre nem tudnak összpontosítani, mivel a kardozás közben ha az egyik kezük szabad, akkor is kihasználják. Így az a kis légy szabadon tehet kárt az idegenekben. (képletesen fogalmaztam xĐ)
Most viszont Covell hajói, és Frakk hajói, aki Covell alá tartozott, elmentek a Bonadan bolygóra. A megmaradt hajójuk száma kicsivel több, mint 60. Ezért óvatosan közelítik meg a bolygót. Hamar itt vannak, akár deciugrásnak is lehetett volna nevezni, mert alig vannak itt félparszeknyira. Viszont a khadui faj valamiért nagyon védi ezt a szektort/bolygót, mert nem kicsi mennyiségű hajó állomásozik itt. Rögtön tudták, hogy a jövevények csakis birodalmiak lehetnek, így a furcsa vadászaikat hamar kiengedték. Viszont az egyik vadásztípus, olyan volt, mintha egy piramisnak a csúcsára (mindegyikre) tettek volna egy-egy kart, ami a lézercsöve volt. De persze nem teljesen piramis volt, és a lézercsövek mozogtak mindenféleképpen, így hamar leszedtek egy TIE-vadász hullámot. De aztán egyszerre indult két hullám, így ezeknek a Tri-Laser (ideiglenes név)-eknek hamar lefogyott a létszámuk. Ezek után újabb, és újabb vadászok jöttek ki az idegenek "hangárjaiból", ami még mindig rejtve van Covell előtt, így nem tudta, hogy hova támadjon. Néhány turbólézer remekül végezte a dolgát az SD-ken, de a legtöbbje hamar feladta a szolgálatot, mivel bombázók hada lepte el a legtöbb csillagrombolót. A robbanás azonban az egész rombolóra kihatott, így egy teljes csillagrombolót a második percben elvesztettek. Azonban Covell ezeket TIE-elfogókkal elkapatta, azután egy-egy TIE-vadásszal kilövette. A TIE-elfogók fele csinálta ezt meg, a másik felét rögtön kilőtték, amint elhagyták a hangárokat. Az ellenség bombázói azonban hamar kiötlöttek egy olyan taktikát, ami ez ellen a leghatékonyabb. Az agyukkal hamar tájékozódtak, és remekül rögtönöztek. Viszont a birodalmiak is megpróbáltak ilyeneket csinálni, de nem ment annyira jól, mint az idegeneknek. Az itt lévő khadui 'parancsnok' rögtön igazodott a birodalmiak rögtönzéseire. Hamar vált előnnyé a khadui faj számára, ami eddig a Birodalom előnye volt..."

Denberta

,, - Azonnal minden löveget megjavítani a GG-65-ös javító robotokkal! - parancsolta Covell. Ezek voltak eddig a leggyorsabb javítók, akik szinte rögtön igazodtak, hogy milyen gyorsan kell megcsinálni. Egy részfunkciójuk is volt, hogy csatában ki tudjanak - valamilyen szinten - a lövések elől. De ez nem olyan jó, mint amilyennek tervezték. Hamar az összes üteg működött, mert ezek a GG-65-ösök több százan voltak. Viszont néhányat fel is robbantottak, de az idegenek nem nagyon vették észre őket. De az feltűnt nekik, hogy az ütegek újra tizedelik a vadászaikat."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr471980006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása