Újdonságok I.

 2010.05.01. 19:08

Több újdonságot is szeretnék bejelenteni, és régebbire is szeretnélek titeket sarkallani.

Egy régebbi:

Még mindig toborzok, és toborozni is fogok a starwars.hu helyen lévő szerepjátékba. A topic neve:

SITH TEMPLOM - A Sötét Oldal Urainak Központja

Természetesen csak a neve ez, amúgy már Yavin után 74-ben járunk, és csak egy sith játszik, plusz 5 emer.

Az offtopic:

Kenőmájas

Ide bármikor, bármivel jelentkezhetsz, és csak barátokra lelsz. Bár azt ajánlom, először ismerd meg a játékot, és aztán lendülj bele. Van egy saját honlapja, ami ismerteti:

SITH TEMPLOM

És három újabbat akarok bejelenteni.

Az első az, hogy új társoldallal gazdagodott a blog! Méghozzá Commander Bly blogjával, aki Star Wars trilógia blogot üzemeltet. Címe:

http://starwars-clonewars.blog.hu/

Köszöni szépen, a hatalmas tapsot.

A másik az, hogy indultam a clonewars.blog.hu oldalon lévő történetírói versenyre (kösz a gyér tapsot -.-'), és a harmadik az, hogy az imént említett oldalt is felkértem társoldalnak. Most épp nincs itthon. Látogassátok őt is, és a többi társoldalamat! Hamarosan jelentkezem a Tatooine-i rajtaütéssel, és a további epizódokkal (egyszerre négyet fogok felrakni, remélem jó :Đ)

Üdv nektek,

kav12, a Szerkesztő

Ui.: Előre bejelentem, hogy már egy csomó rész készen van, csak nem akarom hirtelenjében feltenni az egészet. Már a második és a harmadik évadból is kész van pár rész. De még befejezem ezt az évadot. Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr411966983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása