Szerepjáték írások

 2010.04.13. 18:56

Az előző bejegyzésembe írtam, hogy toborzok Star Wars fanokat egy szerepjátékba. Én ott játszom már egy ideje, és sok háborút vészeltem át Covell-ként. Néhány írásomat veletek is megosztom, hogy ne kelljen visszalapoznotok, ha meg akarjátok nézni. Mellesleg nem kell így írni, mint én, mert én néha címet is adok, meg mindent. Majd a későbbiekben erről. A fantázia is szükséges a szerepjátékhoz, meg az írástudás. A helyesírás nem olyan fontos, bár jó, ha van. Ha lehet, ellenőrízd az írásod, ha tudod magadról, hogy nem vagy jó helyesíró. (Még rímelt is :Đ) Szóval úgy írj, ahogy akarsz, majd kitapasztalod saját magadnak időközben. Szóval az első írás, amit felteszek ide.

Kamar

,,Covellt, a Lorrd gyülekezési pontról ideirányították. Azt mondták, hogy különleges védelmet kell kialakítaniuk itt. Ismét 1 Bellator, és 40-40 Pellaeon és Titan volt Covell birtokában, mert kiegészítette a flottáját, ami volt. Egy idő volt, mire elkészültek, de kész lettek velük. A Kamar bolygó felszíne nagyrészt erdős volt. Remekül meg lehet bújni a túlerő ellen. A Bonadan bolygót majd egy másik flotta védi meg. A Kamar bolygót viszont Covellnek kell megvédeni. A felszínen is kialakítottak néhány bázist. Alig volt néhány városa, ezért könnyű volt a lakosokat gyorsan biztonságba juttatni."

Az érkezés

,,A hajók támadni kezdtek. A legkülönfélébb formájú, és sebességű hajók. Néhányat könnyű volt kilőni, ami úgy nézett ki, mint egy háztető, de abban volt szabálytalan alakú, hogy a két lézercsöve (ha tényleg lézer jön ki belőle), mint két óriás kémény. Ezek lassan mentek, de halálosak voltak. A két 'kémény' nem is egy lövőcső volt, hanem pilótafülke, mert két lény kellett bele. Ezek hatalmas méretű, és hatalmas robbanással járó bombákat lőnek ki. Különös volt. Nem plazma, hanem ion-bomba volt. Ezek özönlöttek ki rögtön a nagy hajókból, amint megérkeztek, és gyorsan - már ami nekik gyors - elkezdték lerombolni a kommunikációs berendezéseket. Így nem tudtak üzenetet küldeni az Evil Darkness Armada többi tagjának, vagy a Hiper Flottának. Senki nem segíthetett nekik. Csak abban reménykedhettek, hogy valaki megérzi. Mondjuk egy jedi, vagy Keller furcsának tartja, hogy nem tudja elérni Covelléket, vagy Covellék nem hívják őket. Volt olyan hajójuk, amik határozottan lézereket lőttek, de erősebbeket. Néhány hajónak, amik közel voltak a nagyobb hajóikhoz, azoknak a pajzsa rögtön tönkrement. Előtte nem tudtak üzenetet küldeni, akármilyen nagy kontaktust is érzékeltek az űrben, mert zavarták valahogyan a kommunikációt. Amikor megérkeztek, akkor nem zavarták, de rögtön kilőtték a lassú bombázóik a komm.berendezéseiket. A csata nem jól haladt."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr371918479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása