Közeljövő

 2010.10.15. 21:56

Sziasztok!

Mivel elhatároztam magam, hogy a blogújság csütörtökönként lesz, de erről lemaradtam, így néha azért fogok ilyen különálló bejegyzéseket is csinálni :P Elmondom, hogy mi várható a közeljövőben. Ebben a pillanatban is írom a következő TCW-s részemet, ami a Pursuit to the Unknow Regions címet viseli, főszerepben Anakinnal, és Dennel. Ahsoka is fel fog sikoltani, ahogy a trailerben láthattuk :P Vagyis olvashattuk xĐ A történetszálat, és a helyszíneket nem fogom elárulni, mivel a címben is benne van: Unknow Regions, azaz Ismeretlen Régiók. De nem a teljes rész fog ott játszódni. Annyit elárulok, hogy pontosan ott kezdi el a rész az egészet, ahol az előző abbahagyta (SPOILER annak, aki még nem olvasta a Hidden spy-t): azaz Anakin és Padmeval Coruscant börtönénél.

Továbbá hozni fogok egy novellát, ami még csak tervben van, és az Utolsó lelkek címet viseli. Tulajdonképpen egy lélekről van szó, aki nem is az utolsó.

Nos, röviden ennyit akartam :):):)

Üdv,

kav12

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr892374969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása