Harc VIII.

 2010.06.09. 21:42

Kamar - Brendon

,,Frakk parancsnok, és 20 embere (abból 2 újonc) kimenekült a rejtekéből. Az ott lévő idegenek nem nagyon számítottak rájuk, de miután megöltek néhányat, rögtön tudták, hogy hol lehetnek, mivel kisebb-nagyobb információ morzsából összerakták az agyukban az SD-t, és a rajta lévő szinte összes berendezést, helységet. Frakk azonban cseles volt, mert 15 embere elment a parancsnoki hídhoz, 'visszafoglalni', de ez csak elterelés volt, hogy a hajót közbe felrobbantsák. Nem találtak módot arra, hogy hogyan jussanak ki a hajóról, ezért ők is felrobbannak. Mikor az a 15 ember jelentette, hogy már harcolnak, megindultak a reaktor felé. Három perc múlva két idegen állta az útjukat, meghaltak, de Pepsi-nek, Frakk legjobb itteni emberének súlyos sérülése lett, így nem tarthatott velük. Tovább mentek négyen, és két perc múlva az elterelő csoport mondta, hogy valahogyan az idegenektől sikerült visszaszerezni a csillagrombolót. Ezért most ők is rögtön a parancsnoki hídhoz futottak. Útközben beugrottak a jármű (boltba xĐ) hangárba, ahol elkötöttek néhány Turbó Tankot. Remekül vezette mindenki, és sikeresen, egy karcolással talán eljutottak a parancsnoki hídhoz. Az előtt járőrözött az a négy tank, és bent is lövő állásba helyezkedtek az emberek. Összesen a 20-ból 13-an voltak, mert visszaúton felszedték Pepsit. Ezzel a csillagrombolóval sikeresen lelőttek egy szomszédot is, de a Birodalom ezután néhány átszálló hajóval száguldott erre a hajóra. Egy sem érte el, mert az idegenek mindet lelőtte. Viszont még egy csillagrombolót lőtt ki a Brendon, de erre már az idegenek is felfigyeltek. Két SD jött erre, de Covell hajói rögtön szétszedték azokat. Aztán az ütegektől visszajöttek Frakk emberei, és fogadták Covell embereit. Azok rögtön néhány üteghez mentek, miután megbeszélték. Jelentettek, hogy találkoztak még egy-két idegennel, akik menekülnek, mert nem tudják, hogy mi történik itt. Még egy csillagromboló robbant szét, de Covellék is vesztettek egyet-kettőt. Jött néhány felcser, és két orvos is, és azok rögtön Pepsi sebeit látták el."

Kamar - felszín - Pusztaság

,,A birodalmi erők visszavonultak a bázisaik ellen. Légi támogatást szintén nem kérhettek, de jelentősen meggyengültek, mert elpusztították a Kagylókat. Így már megcsappant az erősítéseik. Frez Kopi hamarosan ellentámadást indítana, de nem sikerül neki, mert az idegenek remekül védekeznek. Még két hullámuk támad egyszerre, de az egyiket rögtön felrobbantották taposó aknákkal, és gránátokkal, de a második hullámuk sokkal ügyesebb és erősebb volt, tehát megint visszaszorították a birodalmi katonákat. De az utolsó emberek összecsaptak. 400 idegen, és 200 birodalmi rohamosztagos, és 40 elit katona. Aztán összecsaptak. Lépegetők sorai zuhantak rá a birodalmiakra, és az idegen járművek is csak úgy dőltek el, mint az AT-AT-k. De aztán fentről, jött egy csomó Scrimitar és TIE-bombázó, amik tizedelni kezdték az ellenség sorait. Kopi nem értette, hogy mi történhetett fent, mert nagyon ráértek a Birodalom csillagrombolói. Amikor egy SD beért a légkörbe, elég közel volt, hogy a lézerállásaikból tüzeljenek. Nem minddel lőttek, Kopi nem tudta, hogy miért. Majd megkérdezi Covellt. Most azonban a menekülő idegeneket kellett megölniük. Már csak 10-15 lehetett, amikor azok a romhalmazba bemenekültek. Ott már nem követték a Birodalom katonái, mert nem tudták, hogy miben mesterkednek. Aztán kijöttek az idegenek, feltartott kézzel, pont akkor, amikor rohamozni akartak a birodalmiak. Aztán a kezükben, egy kicsi üveg-féleség doboz volt, amit rögtön a birodalmiak felé hajítottak el. Azokban, később kiderült, hogy vírus volt. Ilyen "szellemek" voltak, amik rögtön megtámadták a hús-vér lényeket, még azokat is, akik életre keltették őket. Így mindenki meghalt a romoknál, ahol a lerombolt idegen bázis volt. Aztán a 'szellemek' tovább mentek, ahol 'élet-szagot' éreztek, így a Birodalmi Központi Parancsnokságon is meghalt szinte mindenki. Kopi nem tudta, hogy hová tűntek az őrei. Ezért kiment a sátor elé, és rögtön megfojtották. Sose tudja meg, hogy ki volt az..."

Kamar - űr

,,Az idegen csillagrombolók hirtelen már nem tüzeltek. Egy-egy lövés elhangzott, de aztán minden elnémult. Covell csillagrombolói is abbahagyták a tüzelést, de bármikor tudták folytatni. Egy-egy kutató csoportot küldtek minden ellenséges csillagrombolóra, de azok amint megérkeztek, már nem jelentettek többet semmit. Aztán még egyet küldtek, de azok is meghaltak. Közben a Brendon lement a bolygó légkörébe, hogy segítse a lenti csatát. Adott néhány bombázórajt, hogy azokkal az ellenséges gyalogságot bombázzák. Közben a második kutató csoport is meghalt. Ezután egy harmadikat küldött mindenhova Covell, de úgy, hogy egy kívül lévő gáz se jusson be a szkafanderbe. Azt hiszi, hogy vírus van az SD-ken, amik az idegenekre is kihat."

Kamar - egy ellenséges SD

,,Pria parancsnok, a harmadik kutató csoport parancsnok nagyon remélte, hogy Covellnek igaza legyen, és ha egy vírus van, akkor tényleg ne jusson be a szervezetükbe. Aztán, amikor leszálltak, megláttak egy csomó kicsi, alig látható 'szellemet'. Ezek rögtön odaszaladtak hozzájuk, de nem tudtak sehol sem bejutni. Nagyon gyorsan szaporodtak, de hamar el is fogytak, mert a csillagromboló levegő-tisztítója remekül működött, ezért egy hajón körülbelül 100 ilyen szellem lehet állandóan. Jelentették Covellnek, de aztán három is ráugrott egy emberre, és szétszakították valahogy - vagyis egy lyukat csináltak a szkafanderen - az öltözéküket, és bejutottak az emberek szervezetébe."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr472070067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása