Harc IX.

 2010.06.09. 21:46

Kamar - űr


,,A csata leállt, és Covell megkapta a jelentést."

Egy vírus van a fedélzeten, ami magától gondolkozik, de az idegeneket is kiirtja. Erős, kipróbálja szakítani a szkafandert, de nem nagyon sikerül neki. Várjunk csak! Tizenhetesnek sikerült belélegeznie, mert a torkához kapott. Nekem is van egy lyuk a szkafanderen, és....ávádfágáááfgásdfágádcáfgádfgá!

,,Covell értette az üzenetet. Egy fojtogató, intelligens vírussal van dolguk. Azonnal jelentenie kell Kellernek"

Nemtomhol - idegen hajó

,,Az idegenek lehallhatták Covell adását, amiben Kellert tájékoztatja arról, hogy az idegenek vírusa elszabadult. Azt mondta a felső vezetésük, hogy csak végső esetben használják. Biztos veszítettek a felszínen is, és az űrben is. Azt is lehallgatták, persze titkosan, hogy jelentősen megbénult ez a "Covell" serege, de egy Frakk kapitány felajánlja a hajóit, és saját magát szolgálatba. Így megint ugyanannyi hajója van Covellnek, mint volt, sőt most több is: 1 Bellator, ami nagyon sérül, és kisebb-nagyobb sérülésekkel borított 60 Pellaeon és 45 Titan. Szörnyű haragra gerjedt a lehallgató, és rögtön továbbadta az adást a felső vezetőnek. Rendkívül jó dekódolójuk van, és protokoll droid félékkel megértik a Standard Nyelvet."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr422070085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása