Harc VII.

 2010.05.28. 18:44

Kamar - felszín

,,A War Commando sikeresen bejutott az ellenség vonalai mögé. De így is a hatból 3-an élték túl, mert ketté oszlottak, és a többiek meghaltak. Azóta az idegenek nagyon körültekintők, mindenhova benéznek, nincs-e ott még egy emberi lény. A kommandó eljutott a Kagylókig. Ott elhelyezték a tölteteket, és már csak egyhez kellettek bombák. De ekkor épp észrevették őket, és lelőtték mind. Szerencsére nem csak ők tudták aktiválni a bombákat, mert Covell rájött erre, hogy biztos lelövik őket, ezért Kopi gyorsan felrobbantotta az egészet. Sikerrel jártak, de az utolsó Kagyló megmaradt, de azt a légierő, ami még volt gyorsan letarolta."

Kamar - felszín - Pusztaság

,,A Pusztaságon dúl egy nagy csata. A Birodalom számos lépegetőt vonultat fel, és nagyon sok másféle járművet. A gyalogosok többen vannak, mint az idegeneknek, de azok erősebbek, és ügyesebbek is egyben. Újra ők fognak nyerni, ezért a Birodalom visszavonulót fújt: az ott maradt AT-AT-kat torlaszként használták, hogy fedezzék a menekülőket. Kopi ismét az első sorban menekült. Új csapdákat állítani nem volt esély, mert kikerülik, az biztos. A Parancsnoki Központig nem sokára eljutnak az idegenek. Túlerőben vannak. A Birodalom, lehetséges, hogy veszíteni fog..."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr202038566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása