Harc III.

 2010.05.07. 16:59

Mivel mással nem tudlak szórakoztatni, így hoztam megint két szerepjátékos írást. Egy kamarit, meg egy bonadanit. Ez a Kamar bolygón van.

 

Kamar - űr

,,Covell technikusai már dolgoztak a kommunikáción. Lassan elkészül, és értesítik Kellert a történtekről. A jelentéseket is leadják."

Kamar - felszín

,,Az idegenek a legjobb helyen választották meg a támaszpontjukat. Már nem csak támadtak, hanem akik nem támadtak épp, azok építkeztek. A pajzs alatt, pont egy centiméterre csináltak egy nagyon vastag fémötvözetet, amit eddig a birodalmiak nem ismertek. Ezen talán csak a csillagromboló tudna áttörni, ha lezuhanna egy ide, de az nem fog megtörténni. Egy hegységmedencében választották meg a központjukat. (Mint a Kárpát-medence.) Két befelé út van, a többi helyen 2-3000 méter magasan vannak a hegyek, és ott is építik a páncélzatot. Lehetséges, hogy itt lesz a galaxisban az egyik helyőrségüknek a parancsnoki állása? Covell nem engedhette meg, hogy felépüljön, mert akkor talán áttörhetetlen lesz. A csatamezőn előre haladtak a katonák, de az idegenek néha-néha visszaszorították őket. Az elhajított fegyvereket ellenőrizték, és használatba vették az idegenek ellen. Az idegenek nagyon dühösek lettek, és egy vakmerő próbálkozásukkal majdnem meghalt Kopi. szerencsére megfelelő orvosi ellátásban részesült. A páncél tovább épül..."

Kamar - űr

,,Covell szerelői végre megtalálták a módját, hogy hogyan üzenjenek Kellernek a történtekről. Már elküldték az üzenetet. És még hozzátették, hogy ezt a falat, és pajzsot lehetetlen lesz áttörni, ha elkészül. Talán, ha a bolygót felrobbantanák. De az nem lenne célravezető, mert van egy-két város a bolygón, de nem sok. Minél hamarabb kell válaszolnia Kellernek, mert a páncél-pajzs elkészül 2 nap múlva.(valós idő szerint. Ha lehet, akkor ne rögtön romboljuk le :Đ)"

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr971982086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása