Harc II. - Kamar

 2010.05.06. 20:46

Kamar - űr

,,A csata már egy jó ideje folytatódik. Rengeteg idegen hajó bombázta a birodalmi hajók felszínét, és a pajzsát. Új hajók jöttek elő a hangárakból. Ez az egyetlen szabályos alakú űrhajójuk: teljesen olyan, mint egy hatszög, csak a hátulja egy kicsit legömbölyített, és aztán egy kicsike fúró zárja le az egészet. Miután Covell hajójára, a Bellator-osztályú Denbertára is átszálltak - mert kiderült, hogy ezek átszálló hajók voltak -, teljes harci készültséget rendeltek el a hajón. A legtöbb rohamosztagos odasietett ahol becsapódtak a hajón, de csak néhányan élték túl. A hajó hatalmas volt, de egyben gyors, és fürge. A pajzsa viszont nem volt a legjobb. Közben kint jelentős mennyiségű idegen hajó robbant szét, de a birodalmiak többet vesztettek. Az idegen gyalogosokat továbbra is tizedelni akarták, de amikor elérték a legfőbb turbóliftet, ott három Sötét rohamosztagos felállított két sorozatlövő ágyút, amivel szinte az összes idegent megölték, akik arra mentek. Hátulról jött még két sötét rohamosztagos, és kábító lövésekkel lelőtték az idegeneket. Úgy tűnik, hogy bírja egy ideig a szervezetük, ezért még adtak le néhány lövést. Három idegen elájult, a többi meghalt, akik a turbóliftek irányába mentek. Akik rögtön a parancsnoki híd felé vették az irányt, azok rosszabbul jártak. Ott csak sötét rohamosztagosokkal, és néhány elit testőrrel találkoztak. Azok mind meghaltak. A három elkábított lényt pedig egy-egy kitörhetetlen energia-cellába zárják (börtön). Onnan biztos nem szöknek meg. Covell vizsgálni akarja, aztán Kellernek akarja adni, hátha ő is. Azonban Covell nem tudott szerezni olyan tudóst, ami érthette volna az egyiket. A másikat és a harmadikat meg sem próbálták."

Kamar - felszín

,,A csapdába mindjárt belesétálnak az idegenek. Lehetnek akár több ezren is, mert azóta jött még néhány hajó. Azonban a csapda elég lesz mindnyájuknak. Mindjárt belesétálnak - gondolta Frez Kopi. - De biztos nem fognak épp belesétálni. Eddig minden szuper-elrejtett csapdát megtaláltak. Ez a legrégebbi, legkönnyebben megtalálható csapda. Miért sétálnának bele..?"

10 perccel később

Kamar - űr

,,Covell most kapta a hírt, hogy megszökött az egyik lény az energia-cellából. Ezt nem tudta eddig elképzelni, hogy hogyan, de úgy látszik, hogy az agyukkal képesek gondolkodni, hogy ebből hogyan jussanak ki. Biztos a másikhoz megy, hogy kiszabadítsa, mert nem egy helyen vannak. A csillagromboló két különböző, elég távoli pontján. Mikor két járőröző megtalálta őket, meghaltak, de előtte jelentette. Aztán megtalálták, és lelőtték. A másikat folyamatosan kábításban tartották, akár káros az egészségükre, akár nem, mert nem lehetnek ébren, hogy megszökjenek. És további 10 őrt kell mellé rendelni. 5 alszik, a másik 5 éberen figyeli. Aztán fordítva. Így biztos meg tudják majd vizsgálni. És még néhány halottat is meg lehet vizsgálni..."

Kamar - felszín

,,Úgy látszik, hogy nem sejtenek csapdát. Fent lévő emberek éberek, nehogy találat érje őket lentről. Aztán minden egyes idegen belesétált a saját csapdájába. Mikor minden idegen pont ott volt, ahol lennie kellett, aktiválták távirányítóval a csapdákat. Minden úgy volt, ahogy lennie kellett. Minden jármű, ember, meg miegymás az idegeneket szétlőtte. A legtöbbnek az agyát célozták. Azok csak úgy szétloccsantak minden egyes lövésnél. A felszínen legyőztek kábé 4000 idegenen gyalogost, mert a bolygó többi részén is győzelmet arattak ezzel a csapdával."

Kamar - Covell

,,Covell kiadta parancsba, hogyha újra tudnak üzenni Kellernek, akkor rögtön ezt küldjék el neki."

Keller Elnök! Egy élő példányunk van ezekből az idegenekből. Hogy hogyan szereztük meg, azt majd meglátja a harci jelentésből. Még valami van. Egy ócska csapdának beugrottak. Ezt is megtalálja a jelentésben. Ezeknek van egy olyan gyenge pontjuk, ami az, hogy a leges-legegyszerűbb dolgokat nem tudják kikerülni, de ami kicsit bonyolultabb, vagy cselesebb, azokat észreveszik. De ezután gyorsan megtanulják, hogy az egyszerű dolgoknak sem szabad bedőlni, mert itt a Kamaron rögtön megtanulták a túlélők, és a bolygó másik felére valahogy üzentek, akik nem vették be ezt a csapdát. Így egy lehetőség egyszer játszható el csak. A Felszíni Parancsnoki Bázist sikeresen megvédtük az idegenek elől itt, a Kamaron. Covell kilép

Kamar - űr

,,Egy idegen hajónak úgy megsebesítették a pajzsát, hogy onnan menekülnek hajókról az idegenek a felszínre. Ott a csaták kezdtek elfajulni. Egyre több idegen jutott le, és a birodalmiak nem kaptak erősítést. Az űrben Covell azt eszelte ki, hogy megszállja az egyik idegen hajót, hogy erről is legyen egy példánya. A pajzsáról, a felépítéséről, meg mindenről. El is indított egy 100 főnyi, elit katonákból álló megszálló alakulatot. Azokból 60 sikeresen átjutott, és 40 túlélte a csatározásokat a felszínen. Az űrben ezek közül 10-en még cikáznak az idegenek elől, de azoknak nincs esélyük, hogy túléljék. Szinte az össze hajó elhagyta az idegen hajót, amit Covellék megszálltak. Covell rájött, hogy mit fognak csinálni. Vagy önmegsemmisítést csinálnak azon a hajón, vagy valahogy fel fog robbanni. Szólt az embereinek, hogy ellenőrizzék. Mikor épp jelenteni akartak, megszakadt a kapcsolat velük, mert egy erős lövés rázta meg a Denbertát. Covell nem tudta őket elérni, és más hajót sem egy ideig. Egy csomó kagyló szerű hajó siklott le a felszínre."

Kamar - Birodalom által megszállott idegen hadihajó

,,Fergenco Prie, az osztag parancsnoka, a parancsnoki hídon jelentett épp Covellnek, de aztán a kapcsolat megszakadt velük. Azt akarták mondani, hogy nincs semmilyen önmegsemmisítés bekapcsolva, ezért irányítani próbálták a hajót. Alig sikerült eligazodniuk a szerkezetén. Ők voltak a legjobbak a galaxis elitjei közül. Ezért győztek a hajón az idegenek felett. No meg azért, mert alig voltak már rajta idegenek. A hajót egyenesen a Denberta elé irányították, hogy védelmet nyújtson Covellnek. Azonban három ellenséges idegen hajó kezdett lövöldözni erre a hajóra. Biztos nem vették még észre, hogy ezt a Birodalom irányítja, ezért valami másért rombolják le a hajót. Gyorsan ki akartak menekülni, de a saját hajójukon - amik átszállók voltak, és néhány idegen bombázó kilőtt - nem volt más. Ezért itt ragadtak. Megjelent három idegen bombázóraj, és rögtön szétrobbantották a hajót a bombáikkal. Berobbant a galaxis 40 legjobb elit katonája..."

Kamar - Covell zászlóshajója

,,Covell látta, hogy a megszállt hajó hogyan robbant szét. Látta, hogy az ellenséges bombázórajokat hogy kergetik a TIE-vadászok. Látja, hogy Scrimitar és TIE-bombázók lövik szét sorban az idegen csatahajókat. Aztán szinte mind elmenekült, vagy megsemmisült."

Kamar - felszín

,,A harcok továbbra is folytatódtak. Az idegenek kialakítottak egy központi bázist, amit nem sikerült a Birodalomnak bevennie, mert mindig őket támadják. Bombázást nem kérhettek, mert alig volt. Ami volt, az meg az űrben kellett. Végül egy csomó kagyló szerű idegen hajó leszállt a bolygóra. (Ezekben születnek, ahogy Ryk megmondta.) Aztán ezekből jöttek az idegenek a legtöbben. Végül ott tartottak, hogy az űrben győztek a birodalmiak. Aztán mégsem kérhettek bombázást az idegenek ellen, mert a kagylókból nem csak idegenek jöttek elő, hanem minden kagylóból, ami a központ körül volt, hirtelen pajzsot eresztett ki magából. Ezeken próbált áttörni a TIE-bombázó, a Scrimitar bombázó, az AT-AT teljes tűzereje, de még a csillagrombolók lézerei sem tudták átütni a pajzsot. Ugyanolyan maradt minden, mintha nem is támadták volna. Ezért néhány egységgel ki kell iktatni azokat a kagylókat. Egyszerre, hogy ne fogjanak gyanút, csak utólag. De kikkel, ha a galaxis legjobb elitjei odavesztek az idegen hajón? A többi elit már nem olyan szuper, hogy be tudnának jutni az ellenséges vonalak mögé..."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr11979998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása