Az elkövetkezendő részeimben (még a távoli jövőben) lesznek olyan részek, melyben általam kitalált bolygók szerepelnek. Így fel teszem majd a bolygók leírását. Legelső bolygó a Kolzaar lenne.

Kietlen bolygó, melyet a Köztársaság két évvel a Klónháború kitörése előtt fedeztek fel. Nagy részét szavanna borítja, ugyanis közel van a csillagához, de nem elég közel. Lakható lenne, de nincs egy értékes anyag sem, amiért bányát vagy telepet hozhattak volna létre a köztársaságiak. Így remek búvóhelyként szolgálhat valamilyen szeparatista vezérnek. Erdők is vannak rajta, és sivatagok is. A bolygó 1/9-e víz csak. Azonban nagyon erős a talaj, így hatalmas építményeket lehetett volna létrehozni, ám a Köztársaságnak nincs elég pénze, és figyelme, hogy ezeket megtegye.

Második bolygó:

Cabaril

Egy vulkanikus bolygó, melyen hatalmas bányakomplexumokat hoztak létre, ám a cég, ami üzemeltette, az csődbe ment, így most lakatlan a bolygó. Síkságokból nem igen van, de ahol van, ott gyárak és bányák vannak. Továbbá megtalálható itt egy kalózbanda telephelye, de közülük már nem igen maradt ember, mivel a nagy részük elhagyta a bolygót, más részük pedig meghalt.

Harmadik bolygó:

Void

Egy lakott bolygó, melyet most fedezett fel a Konföderáció. Ám egy sikeres csata után a Köztársaság is tudomást szerzett a bolygóról, így hatalmas csatározások folynak mind katonailag, mind politikailag. Egyébként egy normális bolygó, olyan, mint a Föld, csak több a lakossága, és az 1/5-e víz, de 2/5-e már olyan beépített, mint a Coruscant. A maradék területen található egy állatkert, melyben a bolygó ritka állatfajait lehet megcsodálni, és a bolygó természetes szárazföldei láthatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr681953364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2010.04.29. 21:05:47

Nagyon jól kitaláltad ezeket a bolygókat ;)

kav12 2010.06.10. 17:40:29

@SuperGalaxys: Uups... még nem válaszoltam erre xĐ (pedig milyen régen is volt) Szóval: nekem a Cabaril a kedvencem ezek közül, mert a 2. évadban egy rész nagyjából erről fog szólni :P Meg könnyű kiejteni (Kabaril), meg minden más :Đ olyan, nagyjából, mint a Mustafar :Đ :Đ

Swmaster · http://swakademia.gportal.hu 2010.07.06. 12:07:12

Igazából az a pirosas ész ott a közepén a véletlen műve,de mikor észrevettem már enm tudtam vele mit csinálni. Remélem így is jó.

kav12 2010.07.06. 16:40:25

nagyon jó lett :) és az a rész a közepén kifejezetten tetszik ;) Élethű :Đ Naaaagyon életű :Đ

Swmaster · http://swakademia.gportal.hu 2010.07.07. 14:45:05

Szerintem meg az már túlzás,de te tudod.

kav12 2010.07.07. 16:13:56

ízlések, és pofonok :P
süti beállítások módosítása