Harc XII.

 2010.06.13. 12:47

Kamar

,,Egy sima, Lambda-osztályú Csapatszállító lépett ki a hiperűrből. Égett a hátulja, úgy nézett ki, aki mindjárt felrobban. Biztos nemrég csatában volt. Kapcsolatba lépett a Denbertával."

Uram! Segítségre lenne szükségünk. Nemrég még jól ébredtünk, és most...

A lényegre!

Az történt, hogy a kereskedelmi úton rajtunk ütöttek ezek az idegenek! Nem nagyon tudtunk védekezni, és azt hittük, hogy felrobbantanak, amikor fénysebességre kapcsoltunk. Ez egy tovább fejlesztett Landing Craft. Ezen van hiperhajtómű. Viszont nem tudtuk megvédeni a szállítmányt. Ott hagytuk a Corelliától néhány parsecnyire. Szóval egy kis javítás kéne, és miegymás! Kérem, segítsenek rajtunk!

,,Covell elolvasta a jelentést, miszerint a hajó dokkolt az alsó hangárban. Nem kevés hajó van ott, de viszont semmisültek is meg, nagyon sokan.
- Kísérjék figyelemmel az összes emberüket. Eddig mennyit láttak?
- Igenis! Hármat, uram.
- Akkor figyeljék a hajót, és az embereiket.
- Értettük, uram! - mondja az egyik rohamosztagos parancsnok."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr842078195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása