Harc VI.

 2010.05.24. 19:53

Kamar - űr

,,Viszont semmi vadásszal, vagy bombázóval nem támadtak, csakis a csillagrombolók lőtték Covell hajóit. Aztán Covell rájött: ezek már csak idegenek, valahogy elfoglaltak néhány (néhány? 40!) csillagrombolót, és megtámadták a Kamar. Ez a bolygó mindenképp kell nekik, biztos szerintük nagy ugrópont lehet, és innen támadhatják a galaxis ennek az oldalát. Covell szerint is ez remek stratégiai pont. Azonban a TIE-bombázók szintén támadták az idegenek SD-jeit. Nem nagyon tudták használni, de úgy látszik, hogy hamar kiigazodtak rajta. Biztos náluk volt a tervrajz, és valahogy tudnak a Galaktikus Közös Nyelven, amit ebben a galaxisban használnak. De lehet, hogy csak olyan jó a felfogó képességük, hogy tudják, mi-mire való. Egyszer csak az ellenséges hangárokból TIE-vadászok jöttek ki. Remekül használták. Ez azt jelenti, hogy ismét ahhoz kell Covellnek folyamodnia, hogy egy csomó katonát juttat a felszínre, hogy visszafoglalja a hajókat. Csupa-csupa Pellaeon és Titan volt az ellenséges flotta. Hamar megtalálták a birodalmiak az idegenek sebezhető pontjait: nem a parancsnoki hidat használták központként, hanem a hajó orráról irányíthatták az egységeiket. Amikor az egyik SD-nek az orrát lerombolták, akkor arról az SD-ről rögtön elszálltak az idegenek, biztos, mert a vezetőjük eltávozott az élők soraiból. A csatában egy csomó átszálló hajó jelent meg: az idegenek tudták, hogy mi a célja a Birodalomnak."

Kamar - űr - Brendon parancsnoki SD

,,Frakk kapitány, és a 20 ember, akik túlélték, szökési tervet készítettek. Egy szabotázs akciót is belecsempéztek, hogy az idegeneket is bántsák azért. A csillagrombolón nem a szellőzőben bújtak el, mert ott rögtön kiszúrták volna az idegenek. Ahol a droidok voltak, ott. Elbújtak egy-egy droid vagy robot mögé, minden oldalról körbevették magukat gépekkel, így nemzékelhették őket a szenzoraik, amikkel a testhőmérsékletet lehet mevizsgálni. Kint folyamatsan járőröztek, így nagyon halkan kellett tervelniük. Végül megállapodtak a végső fejlesztésben. Elkezdődött az akciójuk..."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr672028383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása