Harc V.

 2010.05.15. 19:30

Kamartól néhány parszeknyire

Brendon Pellaeon-osztályú Csillagromboló

,,Frakk kapitány nyugodtan ült a hálószobájában. Ő volt a GH-12/S Csillagflottának a parancsnoka. A flotta 75 hajóból állt. Épp megkapták Covell dandártábornok üzenetét, és rögtön mentek neki segíteni. Épp visszatérőben voltak a szomszédos galaxisból, mert egy kis felderítésen kellett részt venniük. Frakk, amikor jöttek az idegenek, épp a vacsoráját töltötte. Aztán gyorsan elsietett a parancsnoki hídra. Az idegeneknek nagyon fontos lehet a dolguk, hogy kitépték őket a hiperűrből. Frakk, és a flottája alatt álló emberek még nem tudták, hogy invázió van. Ezért meglepődtek, amikor egy csillagrombolót villámgyorsan szétcincáltak az idegenek. Ők sem adhatják fel harc nélkül, de szinte legyőzhetetlenek voltak Frakk szerint. Egy csomó csillagrombolót robbantottak szét milliónyi kis darabra. 50 csillagromboló maradt, miután az idegenek egy számukra szokatlan formájú hajóval közelítettek az összes csillagromboló felé. Remek hírszerzésük lehet. Bejutottak a csillagrombolókba, és el is foglalták azt. Már csak a Brendon volt, de aztán végül azt is elfoglalták. Szerencsére 20 ember (ebből 2 újonc) megmenekült, és elbújtak oda, ahol elbújt Frakk parancsnok is. Az idegenek biztos nem is sejtették, hogy akárki is élhet még a hajón, akik ellenségek. De viszont furcsállták, hogy nincs kapitánya a hajónak, vagy parancsnoka a flottának. Aztán mentek Covellért, a Kamar bolygóra, hogy megtámadják azokat a sérült csillagrombolókat...."

Kamar - űr

,,Egyszer csak 40 csillagromboló lépett ki a hiperűrből, amiknek birodalmi jelzéseik voltak, de rögtön meg is támadták Covell megmaradt 23 hajóját, plusz a Denbertát."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr172005739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása