Jedi kommandók I.

 2010.05.06. 19:45

Na, itt a várva várt Jedi Commandos. Túl hosszú, így két részre osztottam.

Jedi kommandósok

(Jedi commandos)

 

„Ha elszánt vagy, a szíved készen áll mindenre!”

„A háború kényszerdöntéseket hoz! Mivel vannak fiatal jedi lovagok, akiknek nem rég vágták le a padawan-tincsüket, nem akarnak padawant, így együtt küldik őket egyes helyekre. Azonban a Felucia bolygón nem boldogul két jedi-osztag sem, viszont nem érik el a Tanácsot…”

Dooku óva intése

A jedik nagyon nehezen védik magukat, elvégre számos oldalról kell védekezniük. Olyan ez, mint a Geonosison, a nagy Arénában. Azonban valahogy még több droid jön. Kiküldenek két felderítőt, hogy derítsék ki, honnan jönnek a droidok, és még mennyien vannak. Azok a fákon keresztül szöknek meg, miközben a többiek elterelik a droidok figyelmét. Az erdő egy kicsit emelkedik, és egy kopár hegy felé szorítják vissza a jediket a droidok. Ott, aligha lesz esélyük a jediknek, mivel az egész egy nagy pusztaság.

Nute Gunray ezt tudta, így megparancsolja a droidjainak, hogy öljék meg az összes jedit. Azonban azok alig tudják, hiszen szinte „beásták” magukat egy erdőbe. Nute Gunray azonban hajthatatlan volt:

 - Vessék be a tankokat is! Minden fegyverünkkel támadják a jediket, míg meg nem hal az összes! – kiáltja Gunray, azonban Dooku a hologramon közbeszól.

 - Nem lenne bölcs dolog mindent bevetni, mert mi van, ha elveszítik egy véletlen folytán, helytartó? – a szokásos fennhangján beszélt.

 - Ah, olyan biztos nincs. Haderő van, de szerencse, és véletlen nincs! Minden droidot, kivéve a személyi testőrségemet vessenek be azonnal ellenük! Ez a végső döntésem…

 - És mi a személyes testőrsége? – kérdi az egyik droid.

 - A Magna Guard, és még az összes kommandós droid. Mind jöjjön ide, mondja meg nekik, százados!

 - Vettem, vettem! Gyerünk, T-28-as, és T-43-as, jöjjenek és mondjuk meg a csatatéren harcoló kommandósoknak!

 - De, helytartó! Magát könnyen elfoghatják a jedik az ilyen agyatlan meggondolásokért!

 - Maga ne szóljon bele, gróf úr! Azt csinálok az életemmel, amit akarok! És tudom, hogy nem jutnak el idáig a jedik!

 - Ha így gondolja… - mondta Dooku, majd bontotta a kapcsolatot.

A jedik csele

A jedik mindeközben a magas hegyre értek fel, és ott alig tudtak valamit csinálni az ellen, hogy körbekerítsék őket. Pár droideka megjelent, és halált szórt a fegyvereikből a jediknek. Így azok csak védekezni tudtak már, támadni nem, különben meghalnak, mivel nem tudják a pajzsát áttörni a fénykardjával. Viszont még egy rossz tényező akadt az útjukba: az időjárás. Nagyon rosszra fordult az idő, és el kezdett hirtelen zuhogni az eső. Természetesen a fénykard működik eközben is, csak sistereg a víztől. Így a droidok visszavonultak, és jelentették Gunraynek, hogy nagyon nagy a zuhé. (ezt a napokban is érezni lehetett Magyarországon :Đ) A droidekák viszont a pajzsra azt hitték (úgy vannak beprogramozva), hogy mindentől véd, így kikövetkeztették, hogy az esőtől is. Gunray megparancsolta az összes droidnak, hogy váltsanak annyian, amennyien csak tudnak, vízállóra, és úgy támadják a jediket. Így a jedik ugyanott vannak, mint ahol elkezdték: a droidok körbevették őket, és sokszoros túlerőben vannak. Eközben a két jedi átjutott a droidok utolsó vonalán is, így akár szabad lehet az út egészen Gunrayig. Ám csak ketten vannak, és nem tudják, hogy mennyi droid őrizheti Gunrayt. Így inkább visszamennek a többiekhez, és közben látják, hogy az összes droidot, hogy rájuk uszítja Gunray. Szólnak a többieknek. Azok közben már csak 5-en maradtak, és hárman a fákon voltak. Az eső még szaporább, és lettek mennydörgések, és villámlások. Így az a kettő, aki épp visszajött, szintén a fákra mentek. Aztán egy jedi lement a droidok oldalába a fákról, és ott meglepte őket, ám hamar fel is szívódott. Még ezt pár jedi megismételte minden oldalról, egy meg is halt, majd mindannyian felszívódtak, így a droidok nem tudják, hogy merre lehetnek. Ám egy Szuper Harci Droid észrevette az egyiket fennt, így egy rakétát felküldött. Ám épp ott egy jedi sem tartózkodott, de az az egy rakéta felgyújtotta a fát, és az rögtön továbbterjedt, még ebben az esőben is. Ám aztán továbbra is villámlott, és még több fa gyulladt ki. A droidok inkább kimentek az erdőből, és a jedik is ezt látták jobbnak. Ám amikor lementek a fákról, egy tizedesdroid észrevette, és kiadta a parancsot. Ám erre a jedik inkább hátrakezdtek menni, és visszavonultak, az erdő belseje felé. Ekkor több fa ki is dőlt, így néha elállták az útjukat. Közben Gunray nagyon örült, hogy majdnem megölték a jediket. Így a személyes testőrséget egy ideig kikapcsolta. Ám a jedik közben megkerülték az égő erdőt, ami lassan-lassan eloltódik. A droidok a jedik holttesteinek keresésére indulnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr921979820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása