Spoiler: Jedi kommandósok

 2010.05.02. 12:00

Jön egy új rész! Címe:

Jedi kommandósok.

Nagyjából arról fog szólni, hogy jedi kommandók járják a galaxist, akik nemrég voltak padawanok, de ők maguk nem akarnak. Ismert szereplő csak egy lesz, Nute Gunray. Viszont most csodák csodájára, nem fogják elkapni :Đ Egy eléggé megrágott helyszínt választottam, a Feluciát. Klónok nélkül vannak természetesen, ezernyi droid ellen. Igazából ne számítsatok jó végre, elvégre legyünk reálisak... ez volt a Trailer, most jöjjön a Spoiler:

Nute Gunray megparancsolja a droidjainak, hogy öljék meg az összes jedit. Azonban azok alig tudják, hiszen szinte „beásták” magukat egy erdőbe. Nute Gunray azonban hajthatatlan volt:

 - Vessék be a tankokat is! Minden fegyverünkkel támadják a jediket, míg meg nem hal az összes! – kiáltja Gunray, azonban Dooku a hologramon közbeszól.

 - Nem lenne bölcs dolog mindent bevetni, mert mi van, ha elveszítik egy véletlen folytán, helytartó?

 - Ah, olyan biztos nincs. haderő van, szerencse, és véletlen nincs! Minden droidot, kivéve a személyi testőrségemet vessenek be azonnal ellenük! Ez a végső döntésem…

Szóval ilyen is lenne benne, remélem tetszeni fog majd... majd...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr931967539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása