Harc XI.

 2010.06.11. 15:17

Kamar

,,Covell épp megkapta az erősítést, és elküldte a jelentéseket a károkról. Nagyon nagy mértékűek voltak a károk, de tartották magukat, ahogy lehet. A felszínről már egy üzenet sem érkezett, mivel ez az új vírus nagyon pusztít. Úgy tűnik, hogy az az egy-két város is megjárta. Viszont az űrben még nem tett kárt, csak 7-8 csillagrombolóban, amit az idegenek feláldoztak. Covell úgy döntött, hogy azokat fel fogja robbantani, mivel már nem lehet használni őket. Azok a speciális ruhák sem érnek semmit, talán még a Titan Guard páncél sem ér ellene semmit. A Szuper Titan Guard viszont ellenállna nekik. Három perc múlva az összes fertőzött csillagromboló felrobbant. A többit használatba vették a birodalmiak. A vírust kiirtották, de a felszínen még nem sikerült, és nem is fog, mivel ez egy önálló, értelmes vírus. De egy város túlélte valahogy. Így magyarázzák Covellnek nagy sercegések közepette..."

...gen. Túlélt...k, mivel a város hat...án felhúzt...k jó erős vasfalakat...ezzel tartjuk vissza a külső levegőt....bent pedig....tisztítókkal védekezünk....házhatás ellen...Brosco kilép

(Igen. Túléltük, mivel a város határán felhúztunk jó erős vasfalakat, és ezzel tartjuk vissza a külső levegőt. Bent pedig légkörtisztítókkal védekezünk az üvegházhatás ellen. Kinjo Brosco kilép)

Kamar - űr

,,Covell megkapta Keller üzenetét, és most már tudja, hogy miért nem pusztította le őket a WAR-Tech. Előjött három nagy sebességű idegen romboló. Erre már igazán nem számítottak. Az orrukon volt egy különös fegyver. Egy fegyver, amit Covell szinte rögtön felismert. Azonnal kapcsolta a lenti várost, de zavarták a kommunikációt. Viszont mindhárom romboló a városhoz közeledik. Kettőt sikerül lelőniük, a harmadiknak meg sikerül lekapcsolniuk mindent, mert csak tör előre a város felé. Azonban az orránál lévő fegyvere töltődik. Mikor feltöltődött, "lecsúszott" a romboló hasára, és tüzelt. Szörnyű volt a pusztítás. Lentről nem tudtak védekezni, mert a műszereik beszartak (bocsánat: elromlottak), és nem látnak azok nélkül semmit a vasfalak miatt. De a fegyver lerombolta a falat, anélkül, hogy bármi nehézsége adódott volna vele. Covell már sajnálta akkor a lentieket, amikor felismerte a fegyvert: egy rombolólézer. Ezek a WAR-Tech Terminator rombolóik hasán voltak elhelyezve, és egész városokat pusztítottak. Ezek azonban a fél bolygót kipusztították. Ezt nem tudta Covell, hogy a WAR-Tech lopta el tőlük a technikát, vagy a WAR-Techőt a Khadui faj. Inkább az utóbbi, és még továbbfejlesztették az erősségét, hogy pusztítóbb legyen. Azonban űrben nem működött, mivel ehhez minimálisan kell légkör, hogy használják, és közel is kell lenni a felszínhez. De ebben is továbbfejlesztették, mivel ezek a légkörön kívül csinálták meg. Tehát most lehetséges, hogy a csillagrombolók ellen is bevetik. Erre nem került sor, mivel a hajót rögtön szétrobbantották. Gyorsan üzentek erről Kellernek."

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr612074394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása