Himnusz

 2010.06.10. 16:34

Bonadan
Bonadan visszafoglalása IX. rész - Himnusz

,,Phog kapitány hamar pórul járt, amikor kijelentette, hogy nyerésre állnak, mivel a két tiszt, akik a hídon voltak, és a komm.tiszt is ellene fordult. Már nagyon utálták, mert olyan, mintha direkt a khaduiakat segítené. De biztos nem volt így, ezért csak lefogták, és egy kábítólövés segítségével a börtönbe zárták egy őrrel, akit nem lehet megvesztegetni. Biztos nincs Ereje Phognak, így nem tud kijutni. Viszont a csata már nagyon kezdett átfordulni az idegenek javára, így új tervet kellett kieszelniük. 27 csillagromboló 40 óriás csatahajó ellen, amik nagyon okosan használnak fel mindent. Perce parancsnok, és Revo kapitány együttes ésszel kiötlötték, hogy egy egész csillagrombolót fel kell áldozniuk 20 ellen, és biztos a győzelem. A felszínre küldtek mindenkit az Unioról, az egyik Pellaeonról, és minden vadász, meg minden más is az űrben volt, és harcolt. Tehát egy ember irányította a hajót, egy R2-es egységgel, és teljességgel nekirontott a legnagyobb, és legerősebb hajónak. Teljes volt a sebessége, és pontosan úgy volt, ahogyan megjósolták: számos kisebb hajó siet a segítségére, és azok nem állítják meg, csak felrobbannak. Ilyen hülyék lennének a khaduiak, hogy ennyit feláldoznak a semmiért? Viszont Perce és Revo látták, hogy nem hiába, mivel azok is maximum sebességre kapcsoltak, és így 11 hajót megsemmisített, de a legutolsót, a legnagyobbat, a legerősebbet, ami az eredeti cél volt, azt nem. De nem keseredtek el, hiszen így is 11 hajót megsemmisítettek, de több ilyet nem akarnak csinálni, ezért simán legyőztek még egyet, mivel elszántan harcoltak. A kommunikációs csatornán a következő dal ment, mert szinte az örömtől mindenki énekelte:
https://www.youtube.com/watch?v=gUy8uX7thJ4
De még nem dőlt el a csata, de az idegenek megszeppentek."

,,A szárazföldön végre volt kapcsolat az űrrel, és a hajókkal. És ők is hallották a dalt, de még azelőtt valaki elkezdte énekelni, mivel lerombolták az egyik ellenséges főhadiszállást. Így mindenhol ezt lehetett hallani, de Frakk parancsnok még mindig kereste Covellt a romok között. Az utolsó űrkikötő körül sivatag van, de viszont sík a terep, és könnyen körbe lehet keríteni, de a védelme maximális, így nehezebb lesz, mint az előzőnél. Van energia pajzsuk is, ezért fentről nem lehet lebombázni. És nyolc olyan épületet is felhúztak, amik a robbanáskor minden lézer alapú fegyvert odavonz."

10 perccel ezelőtt...

,,Covell futott. Nem botlott senkibe, hiszen mindenki a vészkijáratnál tolongott. Hamarosan összeomlik az egész. Azonban ismerte ezt az épületet, és stílust, amiben építették, így tudta, hogy mindig van csempész alagút, ami titkos, de ő tudott róla. Ezért most ment gyorsan megkeresni a titkos bejáratát, de nem volt könnyű, két dolog miatt: idő, omlásveszély. Ezért nagyon vigyázott, és sietett is egyszerre, de nem nagyon ment neki. Aztán megtalálta, de már késő: beomlott pont akkor az épület teteje, és hamar maga alá temette Covellt. De felállt, legalábbis próbált, és gyorsan ellökte magától a tetődarabokat. Még nem az egész esett rá, csak az egyes szint padlója, így gyorsan elhordta a bejáratról a kupacokat, tüsszentett a portól, és gyorsan bemászott."

,,Húsz perc mászkálás után - mivel egyszer zsákutcába került, de kimászott - végre megtalálta a másik oldalon lévő kijáratot. Útközben látott néhány alvó bonadanit, akiket itt nem találtak meg, de a cuccaikat - csempészáruk - védték, és minden apró neszre felébredtek, amikor Covell lépkedett. De csak éppenhogy kinyitották a szemüket, és aztán visszaaludtak. Végül kimászott, és látta, hogy az erdő szélén van. Hamar idejutott ahhoz képest, hogy milyen messze van. Lent látott néhány robogót, vagy suhanót, azokat el akarja kötni. Visszament, de az egyikre nagyon vigyázott éber - egyetlen aki ébren van - tulajdonosa, és a másikat "ellopta". Aztán a felszínre vitte, és ott rászállt. Gyorsan elérte a birodalmiak ünnepi táborát. Ott hallotta a sátrakban, és mindenhol az énekeket. A himnuszt énekelték boldogan. Aztán Covell is csatlakozott a zenéhez, és mindenki egyből felismerte a hangját. Gyorsan üvöltve odarohantak, és rögtön kérdezték, hogy hogyan jutott ki. Válaszolt, és - mást nem tudott csinálni - mindenkinek egyesével elmondta a történetet. Nem volt hosszú, ezért mindenkinek elmondhatta, akár többször is. Végül megkérdezett mindent, amit nem tudott. Esteledett, mire kész lettek a tervvel. 44 órás forgástengelye van a Bonadannak, és hamar esteledik. Amikor kémei jelentették, hogy számos lépegető van a kikötő körül, akkor változtattak a terven. Végül éjfélre elkészültek, de ki akarták pihenni magukat. Több tábort is felállítottak, így az idegenek nem - talán még kémekkel sem - tudják, hogy melyik a főtábor, hiszen mind egy méretű."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr642071984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása