Rég elveszve...

 2010.05.13. 15:50

Rég elveszve...

,,Covell egyedül maradt. Khaduiak vették körül a bolygót. Innen lehetetlen kijutni. Covell meg akarja próbálni: csak nyerhet vele, előbb-utóbb megtalálnák őt idelent. Így most ezen az ismeretlen bolygón első célja: találni egy megfelelő hajót, amin talán ki tud osonni majd innen, és elmenekülhet majd a Birodalom területére. Egy olyan bolygón van, ahol csak khadui van, volt, és talán lesz. Persze az Otthon-Galaxisban van, ezt valahogyan tudta Covell. Nem emlékszik, hogy hogyan került ide. Már egy jó ideje itt lehetett, mivel az időérzéke már néhány napja csődöt mondott. Most barangolta a kietlen tájat. Könnyen észrevehető célpont, ezt tudta. Viszont olyan, mint egy sivatag, csak homok nélkül, fűvel. Mint egy szavanna állatok nélkül. Viszont egy lélek sem járt több kilométeres körzetben errefelé. El kezdett rohanni, ahogy csak a lába bírja. Semmije sem volt, még egy fegyvere sem. Még mindig nem tudja, hogy hogyan került ide. De nem is nagyon fogja tudni kideríteni. Legutoljára az elveszett Acclamator II-eseknél volt. Azt sem tudja, mi lett a sorsuk. És hogy azóta mi lett a galaxissal. Talán mindent elfoglaltak a khaduiak? Talán... de Covell azonnal elvetette ezt a gondolatot. NEM! Biztosan nem halt meg Keller Elnök Úr, Ryk Mandalore Hadúr, Cody parancsnok, és sokan mások is, akiket szeretett, vagy barátok voltak. A távolban egy várost látott meg. Csillogott a fémektől. Nem tudott semmi álruhát szerezni sem, így hamar észre fogják venni, az egyszer biztos. Viszont közelebb érve látta, hogy valami felvonulás van nekik. Náluk is van holo-térkép. Mindegyik egy-egy trófea lehet, pedig galaxisokat ábrázoltak. Lehetséges, hogy csak a fenséges uralkodójuknak akarnak örömet szerezni, hogy leigázzák ezt a galaxist? Ááh... biztos nem. Covell nem látott egyetlen járművet sem... vagyis, egyet igen. Egy vadász lehetett, pedig a formáját nem is tudta megállapítani, hogy milyen. Olyan... összevisszaság az egész. De csak el tudja vezetni! És van rajta hiperhajtómű-féleség is. Ennek nagyon örült. Mindenki a ,,dísz-huszárokat" nézte. Nagyon fontos lehet nekik. Viszont, riasztóval volt ellátva a vadász. Így gyorsan beszállt, mielőtt odarohanhattak volna a tulajdonosai, és tüzet nyitott. Hamar viszonozták a tüzet, de semmit sem értek a vadásszal szemben. Azonnal egy kommunikációs torony felé fordult, nehogy üzenjenek a fenti flottának, hogy van egy nem-khadui is - már ha van fent flotta. Két magas torony emelkedett ki a semmi közepén, így azokat vette célba. Fél kilométerre lehettek, így gyorsan megtette ezt az utat. túl könnyen lerombolta az épületeket - nem is értette, hogy miért sikerült ilyen könnyen, elvégre régen ült vadászgépben. Azután az ég felé vette az irányt. Ott semmi ellenállásba nem ütközött, csak kérték - Covell szerint - az azonosítóját. Viszont ezek után rögtön fénysebességre ugrott...

Itt Covell dandártábornok beszél!
Sajnálom, hogy egy ideig nem voltam, de én magam sem tudom, hogy mi történt velem. Megérkeztem a Cato Neimoidia felé, Elnök Úr! Viszont egy khadui vadászgéppel lehetek, szerintem, így most leszállási engedélyt kérek. A navigációs rendszer megbolondult, és az egész hajó kezd szétesni. Még egyszer bocsánat, hogy távol voltam. Egy Khadui-bolygón voltam egy, talán több hétig. Eddig mi történt dióhéjban a galaxisunkban? A választ előre is köszönöm.
Covell kilép

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr982000362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása