Szavazás

 2011.06.26. 20:07

Sziasztok!

Mivel ilyen is régen volt, és most tényleg szükséges, ezért csinálok :)

Szóval, mint láthatjátok, a legutóbbi rész (A disappeared Jedi), a Serenno-duológia befejező része elkészült. Nem is akartam eddig több részt, de ahogy a végéhez, azaz az utolsó két-három sorához/mondatához értem, egy ötlet jött ki belőle, mi van akkor, ha itt ragadnak a Jedik? Aztán mondtam, hogy felejtsük el, mivel macera, meg nincs is kitalálva, de egy csomó jó dolog is származhat belőle (pl a rosszabb részeket kiszorítja az évadból). Tehát most teljesen döntésképtelen vagyok, ugyanannyi jó érv, mint rossz érv van. Tehát hozzátok fordulok segítségért, és azt akarom, nehogy elhamarkodjátok a döntést. Három lehetőség van (fél perce még kettő volt, de írás közben eszembe jutott egy harmadik is xĐ) (mellé írtam a rossz és jó érveket is):

 - megírjam a Serenno-duológia harmadik részét, ezzel trilógiává emelve ezeket a részeket (lehet, hogy sokat kell rá várni; nem lesz olyan eredeti; de kiszorítja a rosszabb részeket; még egy rész játszódik a Serenno-n) (igazából nem tudom megírni az érveket, de érzem, hogy ugyanannyi jó és rossz is lenne benne)

 - ne írjam meg, maradjon duológia

(az előzőek ellentétei)

 - megírjam, de a Kötetlen évadba, hogy minden jó érv megmaradjon kivéve az, hogy kiszorítja a rosszabb részek helyeit, mivel LEHETSÉGES, hogy azok is lesznek az évadban :/

Szóval a döntés rajtatok áll. A rész lényege nagyjából annyi lenne, hogy kijussanak a bolygóról épen, a holttesttel, vagy anélkül :P

Üdv,

kav12

 

Ui.: Eredetileg TCW News mondta volna el nektek, hogy a lapjának kell válaszolni, de a szerkesztőségük nem ért rá ezekben a pillanatokban.

Ui2.: Sikerült ebből is egy kész regényt kihoznom xĐ

Ui3.: Ja, és addig csinálom a kövi részt, amíg ez el nem dől, a Wedding anniversary-t :P

Ui4.: Azután pedig jön az a titokzatos trilógia ;)

Ui5.: Ez az utolsó Ui.: :Đ

Ui7.: Na jó, ez :P

Ui8.: Ups, a hatos szám kimaradt xĐ

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr623016844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.06.27. 19:39:37

Írjad meg a serenno harmadik részét. Kíváncsi vagyok rá.

Wilde · http://wilde.blog.hu/ 2011.07.20. 19:47:24

legyen 3. rész bár még most fog elolvasni az előző kettőt is :D
süti beállítások módosítása