Rendkívüli híreket hozunk egyenesen a Tcwirasok készítőinek munkahelyéről, a Tcwirasok Tower-ből!

Most egy részletet olvashatnak a 3. évad leges legelső epizódjából. Mivel a részt, és a teljes harmadik évadot homály fedi még, ezért nem tudjuk hová tenni az információt. És mivel SuperGalaxy munkatársunk ezekben a késői órákban nincs elérhető állapotban, ezért mi tesszük közzé ezt a részletet.

Coruscant ezen felén éjszaka volt. Persze az utcák most is félig-meddig tömve voltak, és persze a Coruscanti Légió klónkatonái éberen figyeltek. Ám az űrforgalom ellenőrzése nem az ő dolguk volt, így a közeledő látszólag semleges teherhajót sem ellenőrizték, ugyanis naponta száz ilyen is elzúghatott a fejük felett. Legalábbis külsőleg – ugyanis a belsejében hét vörös köpönyeges alak állt...


Nos, annyi bizonyos, hogy a helyszínek közt szerepelni fog Coruscant. No de mit jelenthetnek ez a vörös köpönyeges testőrök... és vajon mennyire befolyásolja a jövőt? Hát, annyi bizonyos, hogy hamarosan megtudjuk.

Üdv,

TCW News

A bejegyzés trackback címe:

https://tcwirasok.blog.hu/api/trackback/id/tr1002734690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zilllosarkany 2011.03.15. 15:24:50

nagyon király...
eddig egerbe voltam, ahol nincs gép, csak IPhone, ami elcsesződött ;)(internet szempontjából)
nagyjából ennyi

kav12 2011.03.16. 16:01:23

@zilllosarkany: :S Remélem meg tudod valahogy csinál(tat)ni :P
süti beállítások módosítása